Цитирай Първоначално написано от LadyDy
Не знам вече. Омръзна ми и на мен.
Имам чувството, че ако ми каже, че отново иска да сме заедно, ще преобърна света. Ама сериозно. И каквото и да ми коства, ще съм там във всяка удобна минута...
Ама айде де, дано по-скоро стане така....
Пожелавам ти успех,но не мисля,че дори и така да стане,нещата във вашата връзка ще седят както преди...
Тва неорентирано поведение всеки го е имал-искам те,не те искам... И за мен най-често причината е трети човек...
Обясни му че не може вечно така да "те иска-не те иска"... Не би трябвало да е толкова трудно решние,имайки предвид 2-те години зад вас...И все пак щом има такова колебание,според мен има намесен и 3-ти човек...
Аз смятам,че човек,който е бил обвързан толкова време,едва ли ще поиска изведнъж да остане сам.. Е,има и изключения..но как да се обясня... Този,досега обвързания наш човек е свикнал да има някой до него ... и бог знае къде и как е срещал 3-тия човек и е решил че е тръпка,и да и даде шанс...
Аз така виждам нещата,ще ми се в твоя случай да греша.... Но поговорете-колкото по-скоро,толкова по-добре... И вземете едно решение... преди да стане късно....
И пак ти казвам-никога няма да е както преди... : (
Успех,мила