- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой пил ли е Лида?
Знам че има такава тема но никой не е извел мнението си до края.Ако някой е пил и има ефект ще съм много благодарна да каже ;]
ПП. Знам че е вредно не съм идиот но съм гладувала и не може да е по вредно от това което си причиних с глада
ПП2. Не ми казвайте балансирано хранене и спорт моля ви пробвала съм ВСИЧКО наистина и миналата година отслабнах единствено със голям глад но сами можете да си представите колко воля се иска просто при мене спорта не действа
ПП. Мерси предварително![]()
На мен днес ми ги донесоха,утре ще ги почна.Четох,че има странични ефекти,но всички отслабват от тях.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не знам много за тези,но знам,че има някакви такива подобни- Пино Слим. Те подтискали глада... една от Денсинг Старс го пиела... но за него знам и,че предизвиква разтройство...![]()
Кукличка откъде си ги поръча?
Иии мога ли да те помоля да пишеш тука резултата![]()
Наораво съм отчаяна вече това ми е послядния спасителен кораб... така да се каже![]()
Ама и аз се окуражавам като чета че при 90% и нагоре има ефект а др сигурно просто са пили ментета
от moetotialo hit bg
Ами аз утре ги почвам.Резултат ще кажа след 10 дена поне.57 лева излезе всичко и ти ги доставят за два дена.Аз ги поръчах Неделя и днес наобяд пристигнаха. Но има и мното ментета,което е кофти,ако попаднеш.
![]()
Ама на тези какви са им страничните ефекти? И аз се заинтригувах.![]()
Ами при всеки е различно.Но повечета са сухота в устата.не ти се спи и бодрост.Но при всеки е различно.Аз ще пиша ако има странични действиа,но дано да няма.
Специално тия странични ефекти ще ги преживея![]()
![]()
тва което ми помогна да отслабна преди имаше мн по страшни ефекти хахахаха
И нясичкото отгоре умирах от глад![]()
Дано още някой се включи по темата че ми е мн интересно..
От 2 дена чета по разни форуми и се хипнотизирах направо![]()
Ами то докато не пробваш, няма как да разбереш.![]()
Дам така е... амакак да си ги поръчм без да разберат родителите ми? Не ми се слуша дълга лекция как давам пари за глупости и накрая даже да ми ги вземат щото можело да ми навредятНе че съм ги питала ама си знам стоката ... Та имаш ли някаква идея ?
Ами в сайта нали като си ги поръчваш даваш твоя тел.и днес ми се обадиха и ми казаха да сляза пред блока и готово.Ако не си във вас ще те питат кога да дойдат и така.Ваще няма да разберат.Аз лично казах на майка си,че 57 лева не ми се даваха и делихме.
![]()
Ако има други които също знаят нешо няма да се разсърдя ако се включат![]()
Кажете нещо повече за това,хапчета ли са или някаква билка?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
хапчета
Всяка капсула ЛиДа съдържа екстракти : Дайдайхуа 70 мг , семена Касия 47.6 мг , семена Джобстър 42 мг , семена Морус аустралис 36.4 мг.;помощни вещества :нишесте.
Мерси ако има ефект може и аз да пробвам
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Kajete za efekta(ako ima takuv) i vsi4ki strani4ni efekti...za6toto naistina se zaintersyvahme...Aaa trqbva li da se kombinira s dieta ili sport,ili palen ailqk?![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Ами според мен вичко за да има по-голям ефект се комбинира със спорт.![]()
Това което аз съм чувала е че и без диета и спорт има резултати но все пак ако се комбинира ефекта е още по-бърз.Аз я поръчах вече пък ще видим.Доколкото разбрах не ти се яде, ядеш в малки количества просто и гори там където има мастни депа.За страничните ефекти знам сухота в устата (някои казват че изпиват по 3 и повече литра вода на ден), замайване , раздразнение и при някои има безсъние.Но доколкото разбирам тия неща са само в началото пък и не ми звучат толкова страшно![]()
АЗ съм пила Лида2 пъти таман, 1я път смъкнах 7кг - 2я - 5кг . Не се подлъгвайте, защото ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА + БОНУС
Цял месец ще страдате от адско безсъние, ще сте толкова изнервени, че ще се изпокарате с всички, ще имате гадни черни кръгове под очите и ще ви излязат пъпки по гърба и дупето (поне при мен беше така) та така де ..
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Защо си ги поръчала тогава втори път,след като си видяла, че не ти се отразяват добре?
6toto se pak e otslabnala...Kvo li ne praim nie jenite .... luda rabota.
Na men mi se obadiha utre da otida da si gi vzema i 6te pi6a ako deistvat.Kukli4ka ti po4na li gi?
Ами да.Ама аз съм в мц обаче сега и...За сега съм си добре нищо ми няма.![]()