.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Подложка за лаптоп ...

Здравейте! Искам да ви попитам, така каква "подложка с вентилатори"* бихте ми препоръчали като за моя лаптоп? Марката му е HP Compaq 6730s . Благодаря предварително

* незнам дали си има име
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Добре, мерси А дали ще си успяват да си свършат работата :Р като се има в предвид, че седя почти цял ден на лаптопа :Р

Ооо... тези които са ти препоръчали ще я вършат и още как.
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

аз имам някаква там мизерна за 15-20 лв даже не пускам да духа и пак играя на него по 3-4 часа и температурата си е в нормата
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от sexmaniaka
    Добре, мерси А дали ще си успяват да си свършат работата :Р като се има в предвид, че седя почти цял ден на лаптопа :Р
    Аз никаква полза не видях от подобни подложки... а съм пробвал много - имам доста познати с магазини за техника Хлап-топа ми като тръгне да си грее и си грее със или без подложка. Подложката ми сваля 3-4 градуса в най-добрият случай(вместо 95-100 градуса пада на 92-95 градуса). Тоест - напълно излишно нещо за моят модел лаптоп.

Излишно, защото съм го забелязал че до 80 градуса просто се изстрелва като ракета, после с много, ама много зор и упорство успяваш да го вдигнеш до 95-100. Един път като удари 100 единственият начин да ги прехвърли е да му запушиш отворите през които се охлажда. TJMaxTemp на процесора е 117,5 градуса, на видеото 130 градуса, което ще рече че чак като приближа тези темеператури трябва да почна да се притеснявам. А аз доближа ли ги - една подложка която сваля 3-4 градуса няма да ми помогне да не ги достигна(е, айде - може да има някакъв вариант дето да мина на косъм, ама по-добър шанс имам да спечеля от държавната лотария...).

Ако имаш възможност - провери как ти се отразява на лаптопа със и без подложка преди да си дадеш парите. Може при твоят модел да върши работа.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH

Ако имаш възможност - провери как ти се отразява на лаптопа със и без подложка преди да си дадеш парите. Може при твоят модел да върши работа.
    Оки, а ще ми кажеш ли някой софтуер, който да ми дава информация за температурата вътре в хардуера :Р

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Оки, а ще ми кажеш ли някой софтуер, който да ми дава информация за температурата вътре в хардуера :Р
    http://www.cpuid.com/hwmonitor.php

Малка, компактна, безплатна, не изисква инсталация.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Аз просто си повдигам лаптопа и нямам проблеми

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Работата на подложките е да държат лаптопа далеч от повърхността.
    Така лаптопа не може да се топли на юргана на който си го сложила.
    Вентилаторчетата са си ташачец. Единствено гледай да не ти е на юргана или каквото е ...
    Програма -> everest
    tqnko, момче съм Дай да си имаме уважението А пък до колкото за вентилаторчетата, може да са си ташак, ама хората няма да са ги измислили, ако не вършат работа Може малко работа, ама пак е от значение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си