.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво правите когато ...

Моя въпрос е какво правите когато искате да се запознаете с нови хора ... някой ще ми каже да излизам,но немога просто да изляза и да заговарям хората твърде срамежлива съм за подобни действия ... Ако има значение на 16 съм момиче ... Всякакви съвети са ми добре дошли .Благодаря предварително

Взимам приятелка под ръка за душевна подкрепа и се присъединяваме към групови развлечения... волейбол, тенис (по тоя начин преди 2 дена намерих нови познати ) или път кънки (през зимата де) :P
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Взимам приятелка под ръка за душевна подкрепа и се присъединяваме към групови развлечения... волейбол, тенис (по тоя начин преди 2 дена намерих нови познати ) или път кънки (през зимата де) :P
    не всеки има "смелостта" да се присламчи към играещите вече волейбол и т.н.
    към авторката излез с приятелки.. питай ги за техни познати.. просто излизай в по-големи компании
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

В момента проблема ми е че всички заминаха на някъде и аз ще заминавам ама по-късно до тогава ми се иска да общувам с нови хора,но незнам как да се запозная с такива ..

Голям фен
    Снимки имаш ли... пускай се в някой сайт за запознанства и си готова.. като се запознаеш с някое момче то ще има компания и готово

Ами имам снимки,имам и регистрации в такива сайтове,но нещо там не ми върви особено (смисъл пишат ми или твърде голями,или такива на които нямам особено доверие и едвали бих излязла с тях) Ужас безнадежден случей съм

ами след като имаш регистрации по тези сайтове..бъди по - активна в търсенето.. разгледай къде кво има.. и така
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    не всеки има "смелостта" да се присламчи към играещите вече волейбол и т.н.
    към авторката излез с приятелки.. питай ги за техни познати.. просто излизай в по-големи компании
    Ъ? Това някаква ирония ли беше?
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

акаунт в тия сайтове не се прави за да чакаш някой да ти пише
    някой като те кефи, пиши му.

Ако имаш наблизо парк/алея ходи да бягаш/разхождаш куче .Хем е здравословно,хем ще срещаш едни и същи лица и постепенно ще започнете да се поздравявате и да завързвате разговор.Вариант е...

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niagara92
    Ако имаш наблизо парк/алея ходи да бягаш/разхождаш куче .Хем е здравословно,хем ще срещаш едни и същи лица и постепенно ще започнете да се поздравявате и да завързвате разговор.Вариант е...
    +1. Подкрепям, пък и сега е ваканция, имаш време за такива разходки.

Много благодаря за отговорите,ще се опитам да направя някои от предложените неща . Мерси

В тея сайтове какъв нормален разговор може да завърже, освен ако няма снимки по сутиен, без сутиен, с гащи, без гащи..? Освен да си разменят по едни коментари "много си симпатичен ", "миси, и ти си шлядкуу бебзи". Мании, тея сайтове са най-голямата простотия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си