- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .................
.....................
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
едно малко въпросче .. На колко сте и двамата ?!
аа по темата , ми деблокирай го , той като спре да си цъка там , ще ти пише ако иска ;д![]()
.. уфф убивате ме с тия въпроси ;д !![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Има два варианта:
1- Харесвате, ама го е срам да си признае.
2- Не те харесва.
Излизайте по-често, говорете си там разни работии ии т.н. (надявам се схвана за какво говоря) и ще разбереш кое от двете е.
![]()
аз съм на 16,той на 17..но и двамата сме многооо срамежливи![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
В прочетеното от първите няколкото реда думата "скайпа" фигурираше.
Първо започни да оправяш проблемите си без въпросната програма и едва тогава ако няма ефект се допитай до нашата компетенция![]()
Деблокирай го, но не му пиши в скайп... Нека просто това да стои като възможност, но все пак гледай да развиваш отношенията си с него без да разчиташ много на компютъра - излизайте, говорете си и т.н![]()
деблокирай го въпреки че ако говорите очи в очи има много повече ефект![]()
Деблокирай го и виж какво ще стане![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Отблокирай го.. според мен без причина си го блокирала..
Не му пиши постоянно в скайп при положение, че той не ти отговаря. А ако му пишеш, то се постарай да му привлечеш максимално интереса за да ти отговори..
И стига с този скайп - излизайте по често и си говорете! И тогава виж какво би станало..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ооооо ! Да блокираш някой с СКАЙП се изисква мнооого смелостПървоначално написано от raia338
![]()
Тц тц тцЕй !! Много безстрашен народ ей !!
Отиваш на кино с него, и директно го питаш дали те харесва, може да е трудно, но поне ще си наясно.
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
тоя момък друга любов освен компютъра няма.....може би някога ще го разбере но дано не е късно....
При момичетата е много лесно когато харесват някой да го изразят.Отивате някъде заприказавате се там и му казваш ,че го харесваш и тнт.Не са нужни комплименти и такива др работи.Ако те е срам няма да стане .Ще си останеш така .Докато при момчетата да изразят любовта си към момиче е много трудно ,ама много .