.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: .................

Повече от фен

.................

.....................
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

едно малко въпросче .. На колко сте и двамата ?!

аа по темата , ми деблокирай го , той като спре да си цъка там , ще ти пише ако иска ;д

.. уфф убивате ме с тия въпроси ;д !
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Има два варианта:
    1- Харесвате, ама го е срам да си признае.
    2- Не те харесва.

Излизайте по-често, говорете си там разни работии ии т.н. (надявам се схвана за какво говоря ) и ще разбереш кое от двете е.

Повече от фен
    аз съм на 16,той на 17..но и двамата сме многооо срамежливи
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

В прочетеното от първите няколкото реда думата "скайпа" фигурираше.
    Първо започни да оправяш проблемите си без въпросната програма и едва тогава ако няма ефект се допитай до нашата компетенция

Голям фен Аватара на RaZzer
    Деблокирай го, но не му пиши в скайп... Нека просто това да стои като възможност, но все пак гледай да развиваш отношенията си с него без да разчиташ много на компютъра - излизайте, говорете си и т.н

деблокирай го въпреки че ако говорите очи в очи има много повече ефект

Най-вероятно не представляваш интерес за него
    ` ЪпСуРт....

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Деблокирай го и виж какво ще стане
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Отблокирай го.. според мен без причина си го блокирала..
    Не му пиши постоянно в скайп при положение, че той не ти отговаря. А ако му пишеш, то се постарай да му привлечеш максимално интереса за да ти отговори..
    И стига с този скайп - излизайте по често и си говорете! И тогава виж какво би станало..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: ще помоля момчетата да бъдат по активни със съветите :(

Цитирай Първоначално написано от raia338
    Здр на всички
    Ще се опитам да бъда кратка.Харесвам едно момче,той знае...2 пъти когато му пиша по скайпа,той не ми отговаря,защото цъка нз си кво .. една вечер реших да му пиша и си казах,че ако не ми отговори ще го блокна,така и стана...НЕ МИ ПИСА Колкото и да не исках,събрах смелост и го блокирах...като се видим се поздравяваме,гледаме се срамежливо ...една вечер се събрахме с фр. и с него си говорихме малко общи неща,но той нищо не спомена за скайпа имам скайпа на приятелите му и се чудя дали да им кажа нещо на тях или да го деблокирам вие какво бихте направили на мое място срам ме е да го деблокирам,защото не знам как ще реагира,дали ще си каже тая па кво пак се е сетила или нз... а се чудя дали да си намеря просто някъв повод да го деблокирам ... ох не знам какво да правя..моля ви помогнете миии
    Ооооо ! Да блокираш някой с СКАЙП се изисква мнооого смелост
    Тц тц тц Ей !! Много безстрашен народ ей !!

Отиваш на кино с него, и директно го питаш дали те харесва, може да е трудно, но поне ще си наясно.
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

тоя момък друга любов освен компютъра няма.....може би някога ще го разбере но дано не е късно....

SK0RP10N
    Guest
    При момичетата е много лесно когато харесват някой да го изразят.Отивате някъде заприказавате се там и му казваш ,че го харесваш и тнт.Не са нужни комплименти и такива др работи.Ако те е срам няма да стане .Ще си останеш така .Докато при момчетата да изразят любовта си към момиче е много трудно ,ама много .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си