.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Ужасно отношение... :X:X:X:X

Такаааа няма да се обеснявам много Значи ходих с едно момче ( не много към 2 месеца и нещо бяха ) в началото както винаги всичко беше идеално.. излизахме постояно, писахме си , говорихме по телефона и всички нормални неща. И така първия месец и нещо и след това взе супер мн да се променя нито да ми звъни постояно беше зает и аз си мислех че е времето и нещата ще се оправят. Обачееее с течение на времето разбрах че тои просто се е опитвал да ме избягва и да ме разкара. Не ми е чак толкова гадно за това че не иска да е повече с мен. Обаче ми е супер кофти че дори не си направи труда да ми го кажи а ме караше толкова време да се излагам и залъгвам... И сега мисля дори ако го видя на улицата да се направя че не го познавам и да го подмина като непознат. Според вас така ли трябва? След всички хубави моменти дори да се подминаваме..

Мега фен Аватара на vagarious
    Е не,не го подминавай.Разделете се като големи хора,не се дръжте като лапета и да правите съответно лапешки истории.В крайна сметка това са 2 месеца и горница.Не мисля,че е необходимо от това.

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. изобщо не се знаимавай с него!!! Едно "здрасти" и това е ... А ако почнеш да му показваш, че ти пука на него ще му е кеф ...

Просто здрасти и толкова.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. изобщо не се знаимавай с него!!! Едно "здрасти" и това е ... А ако почнеш да му показваш, че ти пука на него ще му е кеф ...

++

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Съгласна.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Съгласна.

Ами понякога гледат колкото може по малко да си цапат ръцете

Когато го видиш му кажи едно здравей или му махни и го подмини колкото от уважение

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Кфо го мислиш толко тоя..на такива "момчета" да им отрежеш...главата.Махаш му там,АКО ти каже здрасти и тфа е.

Заеби хубавите моменти!Дръж се със задника като със задник!

Оффф да ще му каже Здрасти И после знаете ли какво ще си каже той, а тази има още нещо към мен. И е много вероятно да не отвърне на поздрава или да не поздрави първи, а според мен в неговия случай, трябва първи да той поздрави, а не ти. Нали съм момче и обикновено след едно такова здравей казано пред приятели, след това се чува горд маймунски рев и някой разказ относно колко е бил велик той
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Според мен като го видиш тръгваш към него, и ако минеш покрай него и нищо не ти каже, го забравяш завинаги
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Супер фен Аватара на gabsit000
    ами аз моя бивш го подминавам кат "стой па гледай" ...а учиме в едно даскало и винаги се засичаме,не ходихме много време,а и той не е ходил с мене от любов ,а защото бях по-голяма от него и той тряяше по-скоро да се изфука с мене отколкото,че ме харесва..приятелките ми ме съветват да не се правя на "кучка" и да го поздравявам,но мене това ме е наранило и не мисля,че тъкаф глупак като него заслужава моето "здрасти"

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    София
    ++

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Когато се видите изчакай да видиш какво той ще направи.. Ако ти махне или те поздрави - направи и ти същото.. Ако няма никаква реакция от негова страна, подминаваш го и ти..и това е.. Забравяш,че е съществувал - с няколко думи казано..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Само здрасти и толкоз - явно не заслужава повече, а и няма какво да си кажеш с такъв човек.

За непоздравяването - понякога (както при мене преди) може да си измисли за пред приятели, че си го харесвала суперрр много и затова си толкова ядосана. Винаги ще има някви фантазии от негова страна след това. Така, че не му прави това удоволствие, а се дръж както се държиш с продавачките в магазина примерно

Мерсии на всички за съветите

Еми седнете и се разберете това ли е окончателно края и всеки да поеме по своя път.. намери начин да говорите дали по skype или gsm и така..

Аз имах едно момче... Голяма любов беше - почти две години... Сега просто се разминаваме... Както се казва - целият ми живот беше обвързан с него, а сега дори не се поглеждаме по улиците... Жалко е... Наистина е жалко... особено когато сме се обичали до полуда... Но какво да правиш... Живот!!!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Заеби хубавите моменти!Дръж се със задника като със задник!
    +1
    phah

Супер фен Аватара на sladkalady
    Ако бях на твое място нямаше дори да го погледна...но ти не прави така Бъди с гордо вдигната глава,покажи най-хубавата си усмивка и го поздрави...накарай го да съжалява,че те е зарязал...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

ами никак не е хубаво така ама от личен опит знам че е истинска отврат да се правите на ''напълно непознати'' но ако той това иска значи нямаш много избор...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

заеби го лайното

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Спъни го като го видиш и посегни да го удариш докато е на земята, той ще посегне да се пази, но ти му кажи че си блъфирала и всичко ще се оправи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си