- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно отношение... :X:X:X:X
Такаааа няма да се обеснявам многоЗначи ходих с едно момче ( не много към 2 месеца и нещо бяха ) в началото както винаги всичко беше идеално.. излизахме постояно, писахме си , говорихме по телефона и всички нормални неща. И така първия месец и нещо и след това взе супер мн да се променя нито да ми звъни постояно беше зает и аз си мислех че е времето и нещата ще се оправят. Обачееее с течение на времето разбрах че тои просто се е опитвал да ме избягва и да ме разкара. Не ми е чак толкова гадно за това че не иска да е повече с мен. Обаче ми е супер кофти че дори не си направи труда да ми го кажи а ме караше толкова време да се излагам и залъгвам...
И сега мисля дори ако го видя на улицата да се направя че не го познавам и да го подмина като непознат. Според вас така ли трябва? След всички хубави моменти дори да се подминаваме..
![]()
![]()
Е не,не го подминавай.Разделете се като големи хора,не се дръжте като лапета и да правите съответно лапешки истории.В крайна сметка това са 2 месеца и горница.Не мисля,че е необходимо от това.![]()
.. изобщо не се знаимавай с него!!!Едно "здрасти" и това е ...
А ако почнеш да му показваш, че ти пука на него ще му е кеф ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна.Първоначално написано от smileforyou12
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ами понякога гледат колкото може по малко да си цапат ръцете![]()
Когато го видиш му кажи едно здравей или му махни и го подмини колкото от уважение
Първоначално написано от Hilary_
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Кфо го мислиш толко тоя..на такива "момчета" да им отрежеш...главата.Махаш му там,АКО ти каже здрасти и тфа е.
Заеби хубавите моменти!Дръж се със задника като със задник!
Оффф да ще му каже Здрасти![]()
![]()
И после знаете ли какво ще си каже той, а тази има още нещо към мен. И е много вероятно да не отвърне на поздрава или да не поздрави първи, а според мен в неговия случай, трябва първи да той поздрави, а не ти. Нали съм момче и обикновено след едно такова здравей казано пред приятели, след това се чува горд маймунски рев и някой разказ относно колко е бил велик той
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Според мен като го видиш тръгваш към него, и ако минеш покрай него и нищо не ти каже, го забравяш завинаги![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
ами аз моя бивш го подминавам кат "стой па гледай"...а учиме в едно даскало и винаги се засичаме,не ходихме много време,а и той не е ходил с мене от любов ,а защото бях по-голяма от него и той тряяше по-скоро да се изфука с мене отколкото,че ме харесва..приятелките ми ме съветват да не се правя на "кучка" и да го поздравявам,но мене това ме е наранило и не мисля,че тъкаф глупак като него заслужава моето "здрасти"
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
++Първоначално написано от smileforyou12
Когато се видите изчакай да видиш какво той ще направи.. Ако ти махне или те поздрави - направи и ти същото.. Ако няма никаква реакция от негова страна, подминаваш го и ти..и това е.. Забравяш,че е съществувал - с няколко думи казано..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Само здрасти и толкоз - явно не заслужава повече, а и няма какво да си кажеш с такъв човек.
За непоздравяването - понякога (както при мене преди) може да си измисли за пред приятели, че си го харесвала суперрр много и затова си толкова ядосана. Винаги ще има някви фантазии от негова страна след това. Така, че не му прави това удоволствие, а се дръж както се държиш с продавачките в магазина примерно![]()
Мерсии на всички за съветите![]()
![]()
![]()
Еми седнете и се разберете това ли е окончателно края и всеки да поеме по своя път.. намери начин да говорите дали по skype или gsm и така..![]()
Аз имах едно момче... Голяма любов беше - почти две години... Сега просто се разминаваме... Както се казва - целият ми живот беше обвързан с него, а сега дори не се поглеждаме по улиците... Жалко е... Наистина е жалко... особено когато сме се обичали до полуда... Но какво да правиш... Живот!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Ако бях на твое място нямаше дори да го погледна...но ти не прави такаБъди с гордо вдигната глава,покажи най-хубавата си усмивка и го поздрави...накарай го да съжалява,че те е зарязал...
![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
ами никак не е хубаво така ама от личен опит знам че е истинска отврат да се правите на ''напълно непознати'' но ако той това иска значи нямаш много избор...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Спъни го като го видиш и посегни да го удариш докато е на земята, той ще посегне да се пази, но ти му кажи че си блъфирала и всичко ще се оправи.