- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно отношение... :X:X:X:X
Подминавай го все едно не го познаваш.Той НЕ заслужава твоето внимание.
Това с подминаването съм го правила... и вярвай ми, ако ти пука за него, чувството е ужасно. Но ако наистина се е държал толкова гадно с теб, според мен не заслужава и здрасти. Но все пак изборът си е твой.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Преживях абсолютно същото нещо пред 2-3 седмици. Всичко беше нормално в първият месец, нещата си вървяха добре. Докато изведнъж той буквално се отдръпна от мен! Спря да звънни, все по-рядко се виждахме, винаги имаше повод да не излезнем... Заяждаше се за най-малкото нещо и така в продължение на 1 месец. Усещах, че нещата не вървят добре, но правех компромиси и си мислех, че с течение на времето ще се оправим, но уви...по-зле ставаше.
И знаеш ли кое е най-жалкото от цялата работа?
Начина по който се разделихме.... Аз не му се обадих един ден с цел да го провокирам (той да се сети да звънне), но и той не звънна. А нито сме се карали преди това, нито нищо. И ето вече 2-3 седмици нито ми се е обадил, нито аз на него. Неофициално разделени
До сега не съм го видяла на живо, но предполагам, че ще се засечем все някъде. И да ти кажа чесно незнам как ще реагирам. Незнам дали и "здрасти" ще му кажа...АКО той енщо каже, най много да му се усмихна само и го подминавам.![]()