- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Загадки
Който го прави - го продава, който го купува - не го използва, който го използва - не го вижда?
ВЪПРОС: Що е то?
Мда..Ковчег е.Добре.Браво.
Иначе...
как ще е пари,бе?
НИЩО е!![]()
Пари еПървоначално написано от YouCantStopMe
бедните го нямат,на щастливите хора не им трябва,по-лоши от дявола .. xD
Мъж и жена пътували с автомобил, но бензина свършил. Мъжът казал на жената да не излиза от колата и никого да не пуска в нея. После тръгнал за бензин, а когато се върнал видял, че жената е мъртва, а в колата има непознат. Кажете какво се е случило, ако жената е изпълнила всички заръки на мъжа?![]()
Имало е непознат в багажника.![]()
Не тя е спазвала,всичко което мъжат и наредил.Всички врати били затворени и никой не можел да влезе.Но как умира тя ?
В колата е имало дете,детето на жената.Тя го криела от мъжа.И..то я е убило./нямам обяснение защо/![]()
На тия загадки можеш да си измислиш 10 възможни отговора...
Моля ?!
^Мда..
Нещо като т'ва:Автобус спирал на няколко спирки.Отначало имал 36 пътници.На първата спирка слезли двама и се качили четирима.На втората спирка слезли петима и се качили половината от злезлите.На третата никой не се качил,но слезли една трета от пътниците.Как се казва шофьора?![]()
БЛИЗКО?Веднъж развинтеното ми въображение да ми помагаа..Ъм.. Жената е била бременна и е родила в колата,а мъжа досега не е виждал детето.Би трябвало така да е.Ааа..жената си умряла ей така.Има и такива раждания.С трагичен край за един от двамата.
![]()
кАРТаПървоначално написано от Riot
![]()
курва..то това ми дойде първо на ума амаа..Първоначално написано от Riot
УРВ
![]()
![]()
Ами то много различни начина има.
Я дай жокер.![]()
Няма жокери тукаПървоначално написано от YouCantStopMe
ако ти е писано да я отгатнеш
ще я отгатнеш