- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Загадки
да.Първоначално написано от Kallyn4eto
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ето една и от мен:
Баща и син си пътуват с кола.По едното време обаче се забиват в един стълб.Линейката идва и разбират че бащата е мъртъв.Сина обаче се нуждае от операция и го откарват в болницата.Той вече е в операционната когато влиза хирург на средна възраст и казва : Аз ще оперирам, та това е моят син!
Та кой всъщност е хирурга?!?![]()
Хирурга е истинския биологичен баща на сина, след една страстна нощ с красивата Лусия, която обаче е трябвало да се ожени са местния влиятелен фермер и затова любовта им е била невъзможна. Жаден да бъде с жената на живота си и плода на тяхната любов си той инсценира катастрофа за да умре шибания фермер. Точка.
баща и син,ама един на друг ли ?![]()
![]()
тъпо прозвуча,ама не ми идва друго на ум
Логично.но.....неПървоначално написано от ZipFail
![]()
![]()
Да.Първоначално написано от masal
![]()
Синът разбира че е осиновен и разбива лицето на баща си с оловна тръба, след което нарочно блъска колата за да прикрие следите.. ?
Почти но пак неПървоначално написано от ZipFail
![]()
![]()
Хирургът всищност е бате Арни който е ударил колата с ракета земя-земя и е дошъл да отвлече момчето, понеже ще промени бъдещето на човечестото ?
Хирурга е майка му!![]()
![]()
![]()
![]()
Мъртвеца е баща, но не на детето. Детето е син, но не на мъртвеца![]()
Steel is my body and fire is my blood.
Една не много трудна..
При шофьор са шест, при пешеходец девет ... а колко са при катаджия?
ОТГОВОРИ: A) две B) четири C) пет D) осем
Честно да кажа нищо не разбрах.Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
е,нали е загадка..гадай!Първоначално написано от p3rf3c7
![]()
стига бе..сериозно ли не можете.
лесна е..
мислете!![]()
Да.![]()
давайте някакви по-така,в смисъл накрая да не се оказва,че хората са мислили толкова много,за егати простотията..![]()
аз намерих едни в друг форум,поствам няколко.
Вие сте в студена къща през зимата. Тъмно е, а Вие имате само една кибритена клечка..
В къщата има 1 свещ и 1 печка на дърва..
Кое ще запалите първо?
^лесно :Д
Клечката ще запалим първо.
Товааа го знам от мноого отдавна.![]()
не бе отговорът е че колата е кабрио,убииството е станало от горе...Първоначално написано от Shalala
![]()
![]()
Огромен подпис!
.; machoka :.