- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иска да е с мен, но ще има дете
не мисля че той трябва да е с теб след като ще става баща или поне не засега защото определено в този момент тряба да е при другата.опитай се да осъществиш контакт с него за да си поговорите и изясните всичко но не го притискай точно дотова не му е със сигурност...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от plmn
![]()
Не се опитвай да си го върнеш!Остави го все пак той ще става баща,длъжен е да поеме отговорност!
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не се опитвай да си го върнеш!Остави го все пак той ще става баща,длъжен е да поеме отговорност!
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Искаш след време да направи бебе и на теб и да се издуха ли?!Хаха, била си му за разнообразие, явно е имал друга връзка и е искал глътка въздух, нещо ново и различно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Излезте и говорете!![]()
Винаги може да го преживееш..
Но детенцето,едва ли винаги ще може да преживее баща си..![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Остави го.
Първо, той трябва да поеме голяма отговорност. Едно дете не е виновно за нищо, то трябва да има както и майка, така и баща. Все пак майката не го е създала сама. Приятелят ти трябва да поеме своята отговорност.
Второ, той дори е нямал смелост да ти каже какво е направил и да бъде честен с теб.
Трето, ти си на 18 и не вярвам да не оспееш да го преживееш.
P.S. Първото е най-важно.