Здравейте,
Аз съм на 18 и искам да споделя с вас моята история. Преди 1 година някъде се запознах с едно момче (20 годишен), с което ходих на кафе и от тогава не бях го виждала. Преди около 2 месец той ми званна да се видим..... ходихме на кафе, говорих ме си за какво ли не, посмяхме се и стана време да си ходи. След което той ме изпрати до нас и ме целуна.... и след това почнахме да излизаме заедно и така лека по лека стана нещо между нас. И всичко вървеше по мед и масло.

Но в един момент той почна да се държи странно, почнах ме да се виждаме през 3-4 дена, не ми вдигаше GSM-а си.... и на мен ми стана пределно ясно, че ми изневерява. В последствие от негов приятел научих, че той ще става баща..., което в първия момент не ми направи впечетление. После като му звъннах и го питах дали е така той не отрече..., а като го попитах защо не ми е казал той ми отговори: Защото нямах смелост....

Дайте ми съвет как да си го върна въпреки, че се съмнявам той да се върне при мен все пак има много голяма отговорност да поеме!!!