Цитирай Първоначално написано от bobka_dara
Здравейте,
Аз съм на 18 и искам да споделя с вас моята история. Преди 1 година някъде се запознах с едно момче (20 годишен), с което ходих на кафе и от тогава не бях го виждала. Преди около 2 месец той ми званна да се видим..... ходихме на кафе, говорих ме си за какво ли не, посмяхме се и стана време да си ходи. След което той ме изпрати до нас и ме целуна.... и след това почнахме да излизаме заедно и така лека по лека стана нещо между нас. И всичко вървеше по мед и масло.

Но в един момент той почна да се държи странно, почнах ме да се виждаме през 3-4 дена, не ми вдигаше GSM-а си.... и на мен ми стана пределно ясно, че ми изневерява. В последствие от негов приятел научих, че той ще става баща..., което в първия момент не ми направи впечетление. После като му звъннах и го питах дали е така той не отрече..., а като го попитах защо не ми е казал той ми отговори: Защото нямах смелост....

Дайте ми съвет как да си го върна въпреки, че се съмнявам той да се върне при мен все пак има много голяма отговорност да поеме!!!
То да правиш дете не е като да си признаеш