- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СВИРКИ
Ооооо ми то веднъж в месеца е напълно достатъчноПървоначално написано от galenata
![]()
![]()
Ай сега - свирката да не е за наяждане![]()
Ми много ясноПървоначално написано от NeZaPoznat
Аз вече като тръгна да му правя ме пита коя дата е и да не би да имаме някъв празник
![]()
Относно това,че въпросната мадама не искала да сменя позите...Не знам какво да ти кажа,но просто еднообразието убива всичко.А и вие навярно доста често правите секс и то в една и съща поза и скоро вече изобщо няма да ти се иска да правиш каквито и било опити да вкараш малко разнообразие...След като не получаваш нищо от другата страна.Поговорете наистина.
ако не иска, няма да иска. мн ясно като не й харесва, въпреки че е странно. доста са малко дето не им харесва
Fly like a butterfly
Вземи църковния календар - там почти всеки ден е празникПървоначално написано от galenata
![]()
![]()
Ми да ви кажа чесно и на мен не ми харесваше да лижа,ама сега не се оплаквами неправиме мн често секс щото няма възможност всеки път да идва в нас щото майка и няма да я пуска толко.И пак казвам нз що много обичам свирките даже предпочитам свирки пред ебане,а с нея не сам си говорил да не си помисли че искам да я насилвам само 1 пат ми лапа сиг 1 минута аз направо изтръпнах и тя спря и я питах що толко малко и тя ми каза " ЕМи немога " и аз и викам дабе много хубаво ги правиш даже и тя каза "ама необичам" и тва е ... и да сам точен не съм видял свирка сиг от 2 месеца...преди ми правеше помалко а сега...
![]()
![]()
На нея несмея да и кажа да не се обиди нещо затова ви питам вас как да и кажа,че супер добре ги прави и че няма нищо страшно
![]()
Абе не чак да я сменя, ама й кажи че и на теб не ти е мн кеф да праскаш езици, ама го правиш заради нея, ако и така не можеш да я навиеш, може би няма как, за мене тая е голям егоист![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Дам това е добра идея.. кажи и ,че и на теб не ти харесва, но го правиш защото обичаш да и доставиш удоволствие. Тя ако те обича истински няма да и е неприятно според мен да го прави.. се едно да не те целуваПървоначално написано от IRule
![]()
Е чак да й казваш така - не...кажи й че много ти харесва да ти прави свирки и че е много добра в това, пък каквото ще да си мисли. Трябва да знае, че ти е приятно и ако те обича, няма да я е гнус да го правиПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
бъди по търпелив и я остави да се отпусне и да е сигурна.Ако постоянно я врънкаш нищо няма да постигнеш![]()
Кажи и следното че ще правите размяна ти я лижеш а тя ти прави свирки![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Хмм, приятелката ти не е мръсница, не знам защо я обичашЧестно казано, аз обичам да правя свирки. Обичам да виждам как приятелят ми откача, а той самият прави много мръсотии, докато аз правя това. Ама то човек или иска, или не иска. няма как да я научиш да обича нещо, което тя дори не желае да прави. Ако я обичаш достатъчно ще се примириш, но имай в предвид, че според мен една жена, която те обича истински винаги би направила всичко за да ти достави удоволствие!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
А според мен номерата, които искаше да прави той не му правят чест. Това че на нея не и харесват свирките не значи да я насилва по начините, по които той искаше. А не прави и чест на някои от горе написаните мнения да му дават съвети как да я манипулира. ОтвратителноПървоначално написано от Lady_AMG
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от NeZaPoznat
хаха![]()
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
А защо не и предложиш 69? На човек като му е кеф е готов на всичко![]()
Как може да не обича бее![]()
Говори с нея и и кажи,че щом ти го правиш трябва да върне жеста.
Първоначално написано от Ilikeliljon
+1Първоначално написано от slun4evka