.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

За първия път....

чудя се дали да призная на приятелката ми че ще ми е за първи....щот усещам че този момент ще стане днес и нз...тя доколкото знам го е правила .....просто не искам да изглеждам тъп в очите и щот съм на 19 все пак и просто искам да е с точния човек,а не просто заради самия секс

hottie
    Guest
    Ако ще те накара да се почувстваш по-добре и по-сигурен й кажи И само не се сдухвай за това, че тя има повече опит, защото нищо не означава. Всеки нов път с друг човек е различен, така че и при нея усещането ще е ново

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Ако ще те накара да се почувстваш по-добре и по-сигурен й кажи И само не се сдухвай за това, че тя има повече опит, защото нищо не означава. Всеки нов път с друг човек е различен, така че и при нея усещането ще е ново

Абсолютно!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

незнам с какъв акъл криеш неща от нея ... смисъл 100000000000000 % сигурен съм, че сте си говорили на тази тема поне 1 път, а ти не си й казал.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ще се чувстваш много по-сигурен, ако й кажеш.. Това е връзка все пак, не й спестявай тези неща..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Хубаво е да го знае, все пак сте двойка трябва да си казвате таквиз неща, а и няма от какво да се притесняваш :_)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

кажи и тя ще ти помогне щом има опит ! Но не се притеснявай това което си направил е похвално

Ти си преценяваш, ако това ще те накара да се почувстваш по-сигурен, естествено, че да...според мен не е проблем дори и да не и кажеш...просто остави тя да води нещата

Пич не се коркай мойта се израдва като и казах,че съм девствен.
    И са след 11 месеца си се лашкаме тъй, че и кажи според мен ще ти се зарадва...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: За първия път....

Цитирай Първоначално написано от hanovete
    чудя се дали да призная на приятелката ми че ще ми е за първи....щот усещам че този момент ще стане днес и нз...тя доколкото знам го е правила .....просто не искам да изглеждам тъп в очите и щот съм на 19 все пак и просто искам да е с точния човек,а не просто заради самия секс
    Как беше ?

Град
    Момини Цици
    признай си

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Как беше ?
    добре беше ама не си признах

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Как беше ?
    добре беше ама не си признах
    е тя не позна ли?

ем ти така или иначе ще издържиш 40 секунди и ще свършиш ще се сети и сама
    phah

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Кажи й, пък ако това я накара да гледа по различен начин на теб - просто не се занимавай с утайки. Нали се сещаш - не си заслужава
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    ем ти така или иначе ще издържиш 40 секунди и ще свършиш ще се сети и сама
    ако първия път се свършва бързо начи да си приготвям храна до кревата другия път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си