- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тинейджърски книги
Защо никой не пише в тези хубави теми -.- Хайде, казвайте кой книги си заслужават четенето, кой са ви любими... Зарежете ' готиния' списък на авторката ;д Аз съм +1 за '' Пърси Джаксън... '' сега чета '' Изчезналичт герой '' ( Отново на Рик Риърдън и нещо като продължение на Пърси ) След това мисля да започна с няколко на Никълъс Спаркс.![]()
Не знам, на мен тези глупости винаги са ми били смешни
Четете ИСТИНСКИ книги, не разни боклуци (относно тийн простотиите със заглавие "Как да се е*а".
"Малки сладки лъжкини"
"Здрач" (не ме убивайте, точно тийн книга си е и е хубава.. и 4те са хубави)
"Скитница" пак на Стефани Майър
"Сирена" - много хубава книга, но не мога да се сетя на кой беше...
поредицата "Дарба"
"Дневниците на вампира", но след 5тата книга не ги препоръчвам... дори и нея не я препоръчвам, изчетох я едва ли не насила.
Има още много, но сега не мога да се сетя...
Скитница-Стефани Майер определено си заслужава ...
Аутопсия-Патриша Корнуел
триологията Абхорсен-Гарт Никс (Сабриел,Лираел,Абхорсен)
сега други не се сещам...но не е зле и някоя българска книга : D
Според мен няма тийн книги и книги за възрастни , всеки чете каквото му е интересно ...
Предимствата да бъдеш аутсайдер; Вината в нашите звезди; Къде си, Аляска?; Знакът за всички неща ; Великият Гетсби; Спасителят в ръжта...![]()
Аз сега се запалих по Паулу Коельоиначе на Лорън Уайзбъргър са хубави (дяволът носи прада, нюйоркски светски хроники, да имаш съпруг знаменитост....) естествено тези на Никълъс Спаркс
За тийнейджърски лиготии предлагам "Тийн реалити", "Едно лято с 20 момчета". А ако става въпрос за наистина хубави книги задължително трилогията "Игрите на глада",която въобще не спада към определението "тийн", но така като прочетох списъка ще е нужно да се почетат малко стойностни книжки.![]()
Последно редактирано от stani_stani : 09-29-2013 на 12:41