- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Доктор Хаус
От новите само кътнър и 13 ме кефат.Хаус си е Хаус няма какво повече да говорим
Днес е последният епизод за 5 сезон.![]()
![]()
![]()
Да. Мисля , че през септеври излизаше първият епизод.
Значи на 21 септември е премиерата на 6 сезон 1-ви епизод, някъде четох , че ще бъде около 2 часа но не съм сигурен . Иначе за Хаус и екипа му мисля , че са велики не заради самите случай а , взаймоотношенията между тях , който все пак правят сериала такъв какъвто е . Специално на Hugh Laurie много му подхожда ролята (one sick bastard). За всички , който ги интересува освен 6-ти ще има и 100 процентов 7-ми сезон , защото нашия добър приятел Laurie е подписал за 7 сезона . Дано само да изтърпим до 21 септември
![]()
И аз четох в един форум, че първият епизод щял да бъде 2 часа. Даноооо! Сериалът има уникални сценаристи. Уж все някакви болни хора, ама не ми омръзна да го гледам. Супер е направен.
Хм според мен точно така трябваше да стане , защото ако сте забелязали в последните серий на повечето сезони винаги става нещо лошо с Хаус , което естествено в първа серия на следващия сезон се оправя ... това е само за да ни държат в напрежение![]()
Интересно ще ми е да видя Хаус в психиатрична клиника. но наистина, сигурно ще се върне, какво би правил екипът му без него.
А от кой сезон е с този екип, сега почнах от първи да гледам и още не съм стигнаал до сезона, в който го смена?
От 4-ти сезон доколкото си спомням там ги събираше от кол и въже![]()
Ето този е
http://images.teamsugar.com/files/us...e%20kutner.jpg
истинското му име е Кал Пен или нещо такова
Много интересен сериал,интересен замисъл като цяло ^^ На някои места се спуквам от смях,Хаус е голям образ![]()
аа по фокслайф кой сезон дават,че не съм много навътре![]()
Обужавам го този сериал![]()
Много е готиничък , а доктор Хаус е толкова саркастичен , ироничен ии тнт. , че няма на къде
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Първоначално написано от Proudly1912
2 Сезон дават , а аз не разбрах накрая на този сезон Хаус всичко ли халюцинира в последната серия . Нещо не ми стана ясно някой ще ми го изясни ли![]()
Lol, голяма фенка съм на Хаус <33. Много кофти ми стана, когато влезе в лудницата ;Д btw, Камерън & Русичкия (Чейс) = ВНЛ
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Оо, и моя XDD Голям образ е наистина ;DПървоначално написано от TrustNobody