- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Доктор Хаус
Днеска най - накрая излиза 1 епизод от 6 сезон![]()
![]()
![]()
Кога мислите че ще стигне до нас ?![]()
Обожавам Хаус, хората, които са го измислили са гениални, рядко попадам на стойостни сериали, този определено е един от тях. А Хю колко е секси.. не е истина.Само че и Чейс харесвах много.
Айде чакаме новите епизоди, в Америка тая вечер излъчват 6-ти сезон..
![]()
Точно си го пускам. Да видим новия сезон. : )
Вие на хероин ли сте бе?
и от къде теглите първата серия?! А иначе сериала е най-хубавия, който съм гледал някога, всички герои са супер, но когато махнаха Камерън и Чейс не беше същото, но свикнах с новите и така..![]()
Zamunda? Иначе първият епизод е двоен, така че на някои места го пишат като втори.Първоначално написано от mrtn
Искам да кажа, че този епизод беше много интересен и най-накрая има някакво раздвижване в сериала. Хаус се променя? Да видим...
Вие на хероин ли сте бе?
изтеглих го от замунда..като видях поста ти, че го сваляш там проверих първо, но открих само английски субтитри и не го гледах, много бързо ги сменяха и губех доста и като не знам някоя дума и сава тъпо и затова ще изчакам малко..Първоначално написано от vikipf
![]()
Хааус <3
Обожавам го сериала <33
Следя го някъде от към 2ри сезон, но е уникален, рядко съм попадала на такъв пленителен сериал =)
изгледал съм всички сезонитова е велик сериал
а Хаус арогантен но с добри намерения![]()
доста често съм като него![]()
Някой може ли да ми каже в кой епизод и сезон пациента е със "синдром на разбитото сърце"??
Хаус <3 Съжалявам искрено,че не познавам човек като него в реалността <3 ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз също много го харесвам. Gледам го всеки път когато го дават по AXN.![]()