Цитирай Първоначално написано от Sapphire99
Цитирай Първоначално написано от DocRoe
Цитирай Първоначално написано от WhitEShadoW
Това най-вероятно е конюктивит. Точно както го описваш, защото в момента и аз имам такова. Отиваш на офтамолог да ти изпише капки.
Бре, Бре, Бре - голям специалист се извади с "Това най-вероятно е конюктивит"

Айде първо да питаме човека дали е правил следните работи и после да го пращаме по офтамолози !

Така, за конюктивит трябва да е влезнал в контакт с някой болен или да е плувал в басейни със съмнителна чистота или да си е бърсал лицето с обща кърпа.
Всички типове инфекциозен конюнктивит са заразни и могат да се предадат от едното око на другото при докосване на очите.Може да се зарази първично от директен контакт с някой, който е инфектиран или нещо, което заразен човек е докосвал,например използвана кърпичка.Инфекциозните причинители могат да се предават също и чрез кашляне и кихане. В допълнение, определени вируси се разпространяват лятно време, когато децата плуват в заразени води или използват едни и същи кърпи.
Алергичният конюнктивит и този от механични дразнения не са заразни. Ако не си ги правил тези неща не е конюктивит.
Ами къпах се в басейн ,но не мисля ,че е от там ,защото 1 път от там стана 1 епидемия ,и сега пълнат водата с доста хлорна вар . Така ,че нито 1 от тези неща не съм правил . И не окото не е КЪРВЯСАЛО ...
Ами дори и да го пълнят...си зависи от концентрацията и някои инфекции са по-упорити.