.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Tъпи хормони

Мисля, че знаете как е... Когато някое момче види някое хубаво момиче и веднага иска секс.

Ето го и моя случай. Компанията с която се събирам повечето са момчета. Постоянно ме закачат и искат само едно нещо от мен. Писна ми, искам да ме възприемат като приятелка, пък и момчето което харесвам (и той ме харесва) не иска да тръгнем точно заради това. Лято е и като си облека някой потник всички ми гледат гърдите. От давна се събирам с тази компания и преди не бяха такива. Момичетата всякаш се отадалечиха от мене защото на едното момиче гаджето го зарязало заради мен. Гадно ми стана, защото те ходеха вече година и няколко месеца. Когато ме видят започват да викат "Оо секси". Преди не беше толкова зле, но сега вече ми писна за тях да съм някаква курва. Пък и всички от компанията вече са се ебали, а само аз и една приятелка не сме и за това постоянно ни се натискат. Помооощ!

Какво да направя, за да не ме възприемат така. Няма да си сменя компанията, защото ги познавам още от детската градина и всички мои ярки спомени са свързани с тях.

Зарежи ги тия загорели простаци... Ти го каза: тъпи хормони. Щом на теб не ти е приятно с тях, въобще не се занимавай. Загоряла работа...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

те просто те бъзикат а ти им се хващаш....не обръщай внимание на тези нападки ако не можеш...по-добре зарежи тази компания и си намери други.....знай че те ценят като приятел...но не са го осъзнали !

Мега фен Аватара на vagarious
    Да,но нали във всеки бъзик има малко истина.Или смени компанията или поне бъди с тях по-рядко отколкото си сега примерно и започни да излизаш с други.Да се надяваме,че ще проработи.Ако ли не...не им обръщай внимание и това е.

Всички са така в тая възраст, в скоро време не очаквай някой да те цени заради качествата ти.. Всички гледат външния вид.... Ще го преживееш, спокс...
    ElinoOor

Мисля че когато тръгнеш с тоя дето си решила, (който както разбрах е 1 от компанята), те ще престанат, щото просто нямат друг избор, или тва, или караници и бой, но съществува мъжка солидарност, която би трябвало да ги накара да не се бъзикат повече

Ако обаче тъгнеш, с някъв който не е от тая компаня, ще трябва просто да спреш да излизаш с тях.
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Голям фен Аватара на RaZzer
    Относно компанията: спри да излизаш с тях за известно време и в крайна сметка като те попитат защо си спряла ще им обясниш какъв е проблема... Щом са ти толкова близки (познаваш ги от ранно детство), би трябвало да проявят разбиране... Обаче трябва да знаеш, че не можеш нищо да направиш по въпроса със заглеждането. Дори и да поговориш с тях, може да спрат шегите и закачките, но не съм склонен да вярвам, че подобни момчета могат да щракнат с пръст и да спрат да ти гледат като на сексуален обект...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Зарежи ги тия загорели простаци... Ти го каза: тъпи хормони. Щом на теб не ти е приятно с тях, въобще не се занимавай. Загоряла работа...
    ++++
    П.П - намери си друга компания
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

време е за нова компания

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Относно компанията: спри да излизаш с тях за известно време и в крайна сметка като те попитат защо си спряла ще им обясниш какъв е проблема... Щом са ти толкова близки (познаваш ги от ранно детство), би трябвало да проявят разбиране... Обаче трябва да знаеш, че не можеш нищо да направиш по въпроса със заглеждането. Дори и да поговориш с тях, може да спрат шегите и закачките, но не съм склонен да вярвам, че подобни момчета могат да щракнат с пръст и да спрат да ти гледат като на сексуален обект...
    +1 Още повече,че ако ги помолиш да престанат с закачките,те ще продължат само и само да те дразнят.Тва е то..момчета

Мега фен Аватара на Hilary_
    Даа и за какво ти е тая компания? Явно не са те опознали достатъчно добре за това време след като сама казваш, че те мислят за к***а ..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Точно заради това много пубертети се разделят на мъжки и женски компании,през този така труден период за тях

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Зарежи ги и т'ва е .. толкова ли не можеш да се сетиш и сама

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Не е толкова просто. Познавам ги от както се помня. Ако исках да ги зарежа щях да го напрая. Пък и ако ги зарежа какво ще правя?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от soreal
    Не е толкова просто. Познавам ги от както се помня. Ако исках да ги зарежа щях да го напрая. Пък и ако ги зарежа какво ще правя?
    ... оо тва да ти е проблема кво ще правиш след това? Намираш си нови приятели това е... И ако ги познаваше и те теб ак оте познаваха нямаше да се отнасят с теб по този начин ...

Търси си нови приятели..
    Какви са тези глупости.. Няма да ги зарежеш, защото ги познаваш дълго време.. Това е пълна глупости сериозно
    Не всички приятелства са вечни. Не се чувствай задължена да ги търпиш, само заради времето през което се познавате. Щом не ти е приятно с тях, остави ги.
    Търси хора с които ще се забавляваш, ще се кефиш на макс и няма да се притесняваш къде гледат и дали ти се натискат.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Tъпи хормони

Мисля, че знаете как е... Когато някое момче види някое хубаво момиче и веднага иска секс.

Ето го и моя случай. Компанията с която се събирам повечето са момчета. Постоянно ме закачат и искат само едно нещо от мен. Писна ми, искам да ме възприемат като приятелка, пък и момчето което харесвам (и той ме харесва) не иска да тръгнем точно заради това. Лято е и като си облека някой потник всички ми гледат гърдите. От давна се събирам с тази компания и преди не бяха такива. Момичетата всякаш се отадалечиха от мене защото на едното момиче гаджето го зарязало заради мен. Гадно ми стана, защото те ходеха вече година и няколко месеца. Когато ме видят започват да викат "Оо секси". Преди не беше толкова зле, но сега вече ми писна за тях да съм някаква к***а. Пък и всички от компанията вече са се е**ли, а само аз и една приятелка не сме и за това постоянно ни се натискат. Помооощ!

Какво да направя, за да не ме възприемат така. Няма да си сменя компанията, защото ги познавам още от детската градина и всички мои ярки спомени са свързани с тях.
    Не смятам, че смяната на компанията ще промени нещо.
    как да ти кажа ... ако нещо ходи като патица, кряка като патица и е бяло - най-вероятно е патица.
    Ако хората които те познават от детската градина смятат че си к**ва - значи се държиш като к**ва и това няма никаква връзка с това че си красива /или поне така си мислиш/.

Ако потника ти е такъв, че да ти се виждат циците - защо им се сърдиш че ги гледат ? Показала си ги - ще ги гледат. И ако си смениш компанията - пак ще ги гледат..... освен ако не е само от момичета , но пък тогава ще злобеят и ще те мразят
    Мнението на хората за нас се определя от самите нас. Ако аз облека розов клин, риза на цветчета и си направя прическа тип Азис би ли се учудила ако ме сметнат за гей.
    Ако приличаш на певица от Пайнер .... смятай ..
    Знам какво си мислиш .... Ти не си никакъв че да ми казваш как да се обличам - така ми харесва - така ще ходя...
    Ако си си го помислила - значи съм прав

Следващия път при такъв коментар се направи на сърдита ..ти си момиче знаеш как става Обърни се на другата страна и кажи нещо от рода на ее писна ми вече.Мисля че ако твойте хора имат малко акъл в главата ще се замислят следващия път.

Цитирай Първоначално написано от mediterraneo
    Следващия път при такъв коментар се направи на сърдита ..ти си момиче знаеш как става Обърни се на другата страна и кажи нещо от рода на ее писна ми вече.Мисля че ако твойте хора имат малко акъл в главата ще се замислят следващия път.
    мерси, точно такъв отговор очаквах

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от IRule
    Мисля че когато тръгнеш с тоя дето си решила, (който както разбрах е 1 от компанята), те ще престанат, щото просто нямат друг избор, или тва, или караници и бой, но съществува мъжка солидарност, която би трябвало да ги накара да не се бъзикат повече

Ако обаче тъгнеш, с някъв който не е от тая компаня, ще трябва просто да спреш да излизаш с тях.
    Съгласна съм.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си