Мисля, че знаете как е... Когато някое момче види някое хубаво момиче и веднага иска секс.
Ето го и моя случай. Компанията с която се събирам повечето са момчета. Постоянно ме закачат и искат само едно нещо от мен. Писна ми, искам да ме възприемат като приятелка, пък и момчето което харесвам (и той ме харесва) не иска да тръгнем точно заради това. Лято е и като си облека някой потник всички ми гледат гърдите. От давна се събирам с тази компания и преди не бяха такива. Момичетата всякаш се отадалечиха от мене защото на едното момиче гаджето го зарязало заради мен. Гадно ми стана, защото те ходеха вече година и няколко месеца. Когато ме видят започват да викат "Оо секси". Преди не беше толкова зле, но сега вече ми писна за тях да съм някаква курва. Пък и всички от компанията вече са се ебали, а само аз и една приятелка не сме и за това постоянно ни се натискат. Помооощ!
Какво да направя, за да не ме възприемат така. Няма да си сменя компанията, защото ги познавам още от детската градина и всички мои ярки спомени са свързани с тях.