Цитирай Първоначално написано от soreal
Мисля, че знаете как е... Когато някое момче види някое хубаво момиче и веднага иска секс.

Ето го и моя случай. Компанията с която се събирам повечето са момчета. Постоянно ме закачат и искат само едно нещо от мен. Писна ми, искам да ме възприемат като приятелка, пък и момчето което харесвам (и той ме харесва) не иска да тръгнем точно заради това. Лято е и като си облека някой потник всички ми гледат гърдите. От давна се събирам с тази компания и преди не бяха такива. Момичетата всякаш се отадалечиха от мене защото на едното момиче гаджето го зарязало заради мен. Гадно ми стана, защото те ходеха вече година и няколко месеца. Когато ме видят започват да викат "Оо секси". Преди не беше толкова зле, но сега вече ми писна за тях да съм някаква к***а. Пък и всички от компанията вече са се е**ли, а само аз и една приятелка не сме и за това постоянно ни се натискат. Помооощ!

Какво да направя, за да не ме възприемат така. Няма да си сменя компанията, защото ги познавам още от детската градина и всички мои ярки спомени са свързани с тях.
Не смятам, че смяната на компанията ще промени нещо.
как да ти кажа ... ако нещо ходи като патица, кряка като патица и е бяло - най-вероятно е патица.
Ако хората които те познават от детската градина смятат че си к**ва - значи се държиш като к**ва и това няма никаква връзка с това че си красива /или поне така си мислиш/.

Ако потника ти е такъв, че да ти се виждат циците - защо им се сърдиш че ги гледат ? Показала си ги - ще ги гледат. И ако си смениш компанията - пак ще ги гледат..... освен ако не е само от момичета , но пък тогава ще злобеят и ще те мразят
Мнението на хората за нас се определя от самите нас. Ако аз облека розов клин, риза на цветчета и си направя прическа тип Азис би ли се учудила ако ме сметнат за гей.
Ако приличаш на певица от Пайнер .... смятай ..
Знам какво си мислиш .... Ти не си никакъв че да ми казваш как да се обличам - така ми харесва - така ще ходя...
Ако си си го помислила - значи съм прав