- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесах си един и се чудя.................
Харесах си един сервитьор, не го познавам много добре, но от вчера мисля само за него. И се чудя дали да го ухажвам, с цел връзка?
Знам, че е малко тъпо да искаш връзка с човек, който си го видял веднъж, въпреки че е изглеждал готин, като човек.
То на мен винаги така ми се случва. Но пък вярвам в любовта от пръв поглед.![]()
Пробвай, не губиш нищо![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Прав/а си. Не се замислих за това. Но пък щом си има някаква нормална работа, надали ще се занимава с това.Първоначално написано от fc
![]()
Пробвай маце![]()
Опитай .. нищо не губиш само можеш да спечелиш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
може да е агент под прикритиеПървоначално написано от acdcfenka
![]()
Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
Да ..има логика определено.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
давай :P :P :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
оо я стига с вашите предрасъдъцик'во по яко от това да започнеш връзка с някой непознат .. тъкмо ще ти бъде по-интересно, когато научаваш нови и нови неща за него всеки ден :P пък ии ако не ти допада винаги може да го резнеш
![]()
пробвай моме успех
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Мен лично винаги така ме привличат момчетата от пръв поглед а хората които познавам честно казано са ми без интересни така че действай защо пък от това да не излезе нещо красиво ти си успех![]()
![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
Първоначално написано от slim__shadygirl
nicolepcd
най - много да те отреже , ако това не те притеснява давай смело
ами то и аз се запознах с причтелч ми 2 дни преди да тръгнем тъй че скачай в огъня мацко![]()
![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
..изчакай казваш,че не си предтавяш как може да се харесва момче,който си виждала веднъж..еми нали нали това е началото-първият поглед ... и вече щом си си го харесала..пробвай се нищо не губиш...но по-добре е да поразпиташ някого за него,дали има гадже,..какво обича да прави когато не е на работа...за да не останеш после изненадана или пък недоволна (:
ей така като вземете да пишете тия заглавия 'харесах си един' какво е тва ЕДИН? -стол,чувал? Или пък 'бившия'.. ми това е човек бе назови го,просто е някво плоско и безчувствено..
Първоначално написано от acdcfenka
Тръгни си без да платиш и ще видиш как веднага ще хукне след теб![]()
давай..а ако те е срам да го заговориш проучи го от някои фр :P Успех!!
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Първоначално написано от acdcfenka
хах и аз така си бях паднала по един барман. много го харесах а и той ме гледаше така палаво и аз си викам на ум "ууу йес йессссс"и такава се кефа и в същото време решена да отида да го заговора и т.н. и в тва време гледам някво момиче се приближава към него и няква го целува и азКВО?! и го погледнах некво гадно и той ме видя и се върнах и си седнах и продължих да си се кефа (((тва беше в една дискотека на морето))) а аз попринцип не обичам много много да хода по обвързани освен ако те не ме заговорат. иначе тва беше единствения път когато аз права 1вата стъпка
![]()
![]()
пробвай се
Първоначално написано от NeZaPoznat
Това определено ми хареса.
![]()