- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка/неприятно усещане
От вагинален да се насере....Ми може като не знае кво да стиска ама не съм много убеден ,че мой да стане.Иначе ако я клецат в дупарата може да се осере и да се напикае..както и го направиш!
Вива канари...!!
Абе мацка ти кфо очакаш.Има една приказка "Първите десет пъти винаги боли"... и има някфа истина в тфа.. На мене беше започнало да ми става яко след 7мия път,въпреки че не ме е боляло първия път или който и да е от следващите пъти,просто самото кофти чувство си беше там до около 7мия птът.. Не може да очакваш след първия ти път и вече да си дефлорирана така все едно,че правиш секс от години. Да не говорим,че на някои момичета колкото и времеда са правили секс до самият момент на раждането вси още си имат химен.Тфа си е деликатно място и докато се пригоди към това,че трябва да се разширява и отпуска ще мине време .. не ги презорвай нещатата правете го всеки път бавно и внимателно. И то просто времето на пълното удоволствие ще си дойде.Не виждам за къде бързаш.Но определено няма как да ти е някфо мега яко при положение,че за 2-3 ти път е влизал пенис във влагалището ти. Всяко нещо си изисква времето ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Щяла да се отказва от секса,в манастир щяла да вари пфбахти разглезената пикла!И мене първите 10 пъти ме болеше страшно много да не говорим че първите 5 пъти имаше кръв.Момиче осъзнай се малко,на 18 години си имаш приятел кво си тръгнала да се вайкаш
когато аз и приятелят ми го правихме за пръв път и двамата бяхме девствени и всичко си беше ок,да не си само ти 45 кила къде спиш с момче?Не че искам да се заяждама ама всички тука тръгнали да успокояват,а тя вече пораснала жена тръгнала да говори простотии "ще с еоткажа от секса" "ще отида в манастир" Я СЕ ОСЪЗНАИ МАЛКО БЕ !
![]()
Първоначално написано от Xrisenceto
тва беше майтап беее...." не че искам да се заяждам ама ъъъъъ..." като не искаш чупка.да те питам нещо в частност та да се дразниш толкова много?
Абе девойко,айде обесни ми как при тая болка,при това гадно чувство,при това че предполагам си била и притеснена,защото ти е първия път си свършила?Пък нещо не изпитваш удоволствие уж?!Първоначално написано от find_m3
Мен ме боли все още в началото докато ми се разшири влагалището... пък правя секс от месеци вече... Мисля че е нормално. Много мои приятелки изпитват неприятно усещане при първото влизане на пениса ( не първия път, а първото влизане). Мисля, че времето всичко ще е ОК! Успехи!![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Прави упражнения за заякване на вагиналните мускули
Първоначално написано от find_m3
я си гледaй опитния мъж който толковa хубaво те ебе чaк свършвaш 1вия път,но в същото време те боли толковa много и ми се оплaквaш из форумите и ми ръсиш тъпотии пф" не че искам да се заяждам ама ъъъъъ..." дa питaм тaя фрaзa що я използвaш ти кaто ми "ъъъкaш" и "чупка" не нa мен
a що се дразня ли ?ми щот си тъпa лъжкиня
зa твa![]()
Ха-Ха на 18 сефте!![]()
Ти за първата брачна нощ ли се пазеше?
Първоначално написано от Three6Mafia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А за насиращото чувство ми...явно си яла малко повечко боб
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
трябва да изчакаш повече време болката не може да изчезне още първите няколко пъти. мен първите 2 месеца ако не се лъжа ме болеше и после престана . имай търпение![]()
С редовната практика на секс,ще отминат и тези усещания.Докато сте с гаджето се милвайте и целувайте повече,шепнете си някакви мили думи за отпускане.Ако си добре овлажнена и възбудена,няма да усещаш болка от проникването
само да питам колко си високаПървоначално написано от find_m3
![]()
![]()
![]()
.....
Уникално забавен си,пич!Първоначално написано от zdravk0