.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    От вагинален да се насере....Ми може като не знае кво да стиска ама не съм много убеден ,че мой да стане.Иначе ако я клецат в дупарата може да се осере и да се напикае..както и го направиш!
    Вива канари...!!

Супер фен Аватара на miShle
    Абе мацка ти кфо очакаш.Има една приказка "Първите десет пъти винаги боли"... и има някфа истина в тфа.. На мене беше започнало да ми става яко след 7мия път,въпреки че не ме е боляло първия път или който и да е от следващите пъти,просто самото кофти чувство си беше там до около 7мия птът.. Не може да очакваш след първия ти път и вече да си дефлорирана така все едно,че правиш секс от години. Да не говорим,че на някои момичета колкото и времеда са правили секс до самият момент на раждането вси още си имат химен.Тфа си е деликатно място и докато се пригоди към това,че трябва да се разширява и отпуска ще мине време .. не ги презорвай нещатата правете го всеки път бавно и внимателно. И то просто времето на пълното удоволствие ще си дойде.Не виждам за къде бързаш.Но определено няма как да ти е някфо мега яко при положение,че за 2-3 ти път е влизал пенис във влагалището ти. Всяко нещо си изисква времето ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Щяла да се отказва от секса,в манастир щяла да вари пф бахти разглезената пикла!И мене първите 10 пъти ме болеше страшно много да не говорим че първите 5 пъти имаше кръв.Момиче осъзнай се малко,на 18 години си имаш приятел кво си тръгнала да се вайкаш когато аз и приятелят ми го правихме за пръв път и двамата бяхме девствени и всичко си беше ок,да не си само ти 45 кила къде спиш с момче?Не че искам да се заяждама ама всички тука тръгнали да успокояват,а тя вече пораснала жена тръгнала да говори простотии "ще с еоткажа от секса" "ще отида в манастир" Я СЕ ОСЪЗНАИ МАЛКО БЕ !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    Щяла да се отказва от секса,в манастир щяла да вари пф бахти разглезената пикла!И мене първите 10 пъти ме болеше страшно много да не говорим че първите 5 пъти имаше кръв.Момиче осъзнай се малко,на 18 години си имаш приятел кво си тръгнала да се вайкаш когато аз и приятелят ми го правихме за пръв път и двамата бяхме девствени и всичко си беше ок,да не си само ти 45 кила къде спиш с момче?Не че искам да се заяждама ама всички тука тръгнали да успокояват,а тя вече пораснала жена тръгнала да говори простотии "ще с еоткажа от секса" "ще отида в манастир" Я СЕ ОСЪЗНАИ МАЛКО БЕ !

тва беше майтап беее.... " не че искам да се заяждам ама ъъъъъ..." като не искаш чупка.да те питам нещо в частност та да се дразниш толкова много?

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Цитирай Първоначално написано от galenata
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Аз може ли да те попитам нещо - ти какво каза,че първия път си свършила?
    Aбе свършила тя ..много знае какво е чувстото

ок
    Абе девойко,айде обесни ми как при тая болка,при това гадно чувство,при това че предполагам си била и притеснена,защото ти е първия път си свършила?Пък нещо не изпитваш удоволствие уж?!

Мен ме боли все още в началото докато ми се разшири влагалището... пък правя секс от месеци вече... Мисля че е нормално. Много мои приятелки изпитват неприятно усещане при първото влизане на пениса ( не първия път, а първото влизане). Мисля, че времето всичко ще е ОК! Успехи!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Прави упражнения за заякване на вагиналните мускули

Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto

тва беше майтап беее.... " не че искам да се заяждам ама ъъъъъ..." като не искаш чупка.да те питам нещо в частност та да се дразниш толкова много?

я си гледaй опитния мъж който толковa хубaво те ебе чaк свършвaш 1вия път,но в същото време те боли толковa много и ми се оплaквaш из форумите и ми ръсиш тъпотии пф " не че искам да се заяждам ама ъъъъъ..." дa питaм тaя фрaзa що я използвaш ти кaто ми "ъъъкaш" и "чупка" не нa мен a що се дразня ли ?ми щот си тъпa лъжкиня
    зa твa

Ха-Ха на 18 сефте!
    Ти за първата брачна нощ ли се пазеше?

Град
    Wonderland/Lazy Town
    Цитирай Първоначално написано от Three6Mafia
    мисля, че ъгъла, под който трябва да ти го вкара е 64 градуса и 12 минути .. измерете го с транспортира и ако има проблем пиши пак .. а ако имаш още насиращо чувство пробвайте в ануса може да стане уриниращо чувство
    А за насиращото чувство ми...явно си яла малко повечко боб

трябва да изчакаш повече време болката не може да изчезне още първите няколко пъти. мен първите 2 месеца ако не се лъжа ме болеше и после престана . имай търпение

Голям фен
    С редовната практика на секс,ще отминат и тези усещания.Докато сте с гаджето се милвайте и целувайте повече,шепнете си някакви мили думи за отпускане.Ако си добре овлажнена и възбудена,няма да усещаш болка от проникването

Град
    под криВата ти ^^
    45 кила с мокри дрехи
    само да питам колко си висока
    .....

Цитирай Първоначално написано от zdravk0
    Ха-Ха на 18 сефте!
    Ти за първата брачна нощ ли се пазеше?
    Уникално забавен си,пич!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми