.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Харесвам момче от персонала на басейна

здравейте, ще се опитам да разкажа на кратко.... попринцип аз много си падам по басеини и бързам да се накикерча винаги в свободното си време : ) но сега обичам да ходя само на един единствен басейн, защото там има едно момче от персонала, в който се влюбих от пръв поглед.. винаги седя там, от където той минава иии винаги се гледаме ... смисъл личеше си , че ме харесва и сигурно той е загрял, че аз го харесвам ..така започнах да ходя всеки ден за да мога да го виждам (ние не сме се запознавали, нито сме си говорели) ... и сега последният път започнахме да си се усмихваме ииии бях много радостна , докато не се появи един скапан досадник и започна да ме заговаря в басейна докато плувах...

аз нарочно се правех на мила, за да не остане с лошо впечатление (макар, че не ми пукаше за него) и този от персонала (в който съм влюбена) седна отстрани там на един шезлонг и започна да ни гледа с презрение и да си пуши нервно цигарата...

сега винаги, когато ходя той дори не ме поглежда.. а дори да ме погледне веднага си маха погледа..
    МОЛЯ ВИ кажете кво да направя.. страх ме е, че ако се опитам да го заговоря ще ме отреже мн мазно..

Заглавието на темата трябва да е описателно!
    krem4et0
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    А защо просто не му кажеш защо ходиш на тоя басейн?Така или иначе нищо не губиш защото дори не се познавате.А ако не говориш изобщо с него кой знае колко дълго време ще си седиш на тва положение
    Все трябва да го измислиш някак НО не стой без да правиш нищо

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Офф да ви имам проблемите .. голямото влюбване е било.Видяла го един път и се влюбила и вече не може да живее без да го види

И к'во толкоз като те отреже от опити никой не е умрял .. аре действай стига си се вайкала

Мега фен Аватара на Hilary_
    А защо просто не го заговориш ...

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ами, да! Заговори го! Опитай се... Не бързай да си изливаш душата, но няма да е лошо да му покажеш, че към него ще си по-различна.

вие зле ли сте ?!

ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ :
    "МОЛЯ ВИ кажете кво да направя.. страх ме е, че ако се опитам да го заговоря ще ме отреже мн мазно.. " .... баси

плюс това всеки си има проблеми и се влюбва, в който си поиска...
    който няма конкретен съвет по-добре да не се хаби да пише :х

Мега фен Аватара на Hilary_
    еее кво ни нахрани тука за 5 поколения напред ... Яяя по спокойно ... тии малко логика да виждаш в това, което пишеш?
    Първо как ще те отреже като ти сама каза, че си личи, че те харесва..?
    Второ ако евентуално се направи на идиот и те отреже си врътваш дупето и изобщо няма да се занимаваш повече.. в крайна сметка след като ти се прави значи не си заслужава ...

Супер фен Аватара на sladkalady
    Нищо няма да ти стане ако го заговориш...по ли е добре да пишеш във форума за съвет и да се чудиш какво да правиш...?Ако те отреже-негов проблем...не е нито първия ,нито последния
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от bloo
    вие зле ли сте ?!

ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ :
    "МОЛЯ ВИ кажете кво да направя.. страх ме е, че ако се опитам да го заговоря ще ме отреже мн мазно.. " .... баси

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    И к'во толкоз като те отреже от опити никой не е умрял .. аре действай стига си се вайкала

Има логика не мислиш ли

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Харесвам момче от персонала на басейна

здравейте, ще се опитам да разкажа на кратко.... попринцип аз много си падам по басеини и бързам да се накикерча винаги в свободното си време : ) но сега обичам да ходя само на един единствен басейн, защото там има едно момче от персонала, в който се влюбих от пръв поглед.. винаги седя там, от където той минава иии винаги се гледаме ... смисъл личеше си , че ме харесва и сигурно той е загрял, че аз го харесвам ..така започнах да ходя всеки ден за да мога да го виждам (ние не сме се запознавали, нито сме си говорели) ... и сега последният път започнахме да си се усмихваме ииии бях много радостна , докато не се появи един скапан досадник и започна да ме заговаря в басейна докато плувах...
    аз нарочно се правех на мила, за да не остане с лошо впечатление (макар, че не ми пукаше за него) и този от персонала (в който съм влюбена) седна отстрани там на един шезлонг и започна да ни гледа с презрение и да си пуши нервно цигарата...

сега винаги, когато ходя той дори не ме поглежда.. а дори да ме погледне веднага си маха погледа..
    МОЛЯ ВИ кажете кво да направя.. страх ме е, че ако се опитам да го заговоря ще ме отреже мн мазно..
    krem4et0
    Следващия път плувай под вода - така няма как да те заговорят.

Ако си толкова навита - намери си работа на басеина като сервитьорка да речем - така ще не ще - ще говори с теб

п.п. Любовта иска жертви

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ами, да! Заговори го! Опитай се... Не бързай да си изливаш душата, но няма да е лошо да му покажеш, че към него ще си по-различна.
    мдаммм
    LoVe iS tHe aNsWeR

Опитай се уж случайно да го заговориш нещо, може да чака ти да направиш 1-вата крачка, в смисъл такъв не да му казваш че го обичаш, ами да започнеш някакъв уж непринуден разговор.

Ако се обясниш едва ли не в любов на човек, с който никога не си разговаряла, е нормално да те отреже, обатното би било доста странно.
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Така е то. Заговори ли те някое момче, пък дори и приятел да ти е, обектът на желания веднага изпада в дива ярост и после се прави на недостъпен. Жалка тактика, но работи.

Град
    Deserted town
    Първоначално си намери предтекст за да го заговориш....После всичко ще се подреди от самосебе си....Не е лоша и идеята за работа,която даде NeZaPoznat.
    Успех!

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

Така слушай сега, събираш смелост, отиваш при него и му кажи:
    Ти: Слагате ли хлор във водата?
    Той: Да! (тука и "не" да каже пак няма значение)
    Ти: Много ме болят очите, къде е управителя, искам да се оплача?
    Той: WTF?
    Ти: шегичка, но просто от сумати и време не мога да измисля нещо с което да те заговоря, не те ли е срам малко ?

НЯМА АБСЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТОЗИ РАЗГОВОР, НА НЕГО НЕ МУ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ КАКВО ГОВОРИШ А КАК ИЗГЛЕЖДАШ, КАК СЕ ДЪРЖИШ, ЖЕСТОВЕ, МИМИКИ И т.н. Направи го и ще си ми много благодарна Той ще бъде впечатлен от това, че си събрала смелост да го заговориш и т.н. , разговора сам ще потръгне.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Харесвам момче от персонала на басейна

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

krem4et0
    Следващия път плувай под вода - така няма как да те заговорят.

Ако си толкова навита - намери си работа на басеина като сервитьорка да речем - така ще не ще - ще говори с теб

п.п. Любовта иска жертви
    въй да,4удесна идея
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    40 Miles from the Sun
    Оф, ми не го заговаряй тогава. Стой си така с влюбването и зимата пак ходи на басейн, за да му мигаш на парцали и да си имате "връзка" на базата на два погледа. Малко жалко изглежда, не мислиш ли?

Супер фен Аватара на vampirekiss
    ^ съгласна
    Дам.Действай и да не ти пука.И какво като те '' отреже мазно'' -нито го познаваш,нито е кой знае какво.Иначе рискуваш да жабунясаш по басейните и да хванеш тен тип ''аз съм млада кооператорка''
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    blg
    хаха значи имаш 2 варианта:
    1. да го заговориш да се опиташ да го опознаеш както и той теб и да прецениш дали и тогава ще ти харесва...
    2. да продължиш да ходиш там без да си говорите да виждаш презрителните му погледи и да ти става гадно.. след време разбира се да съжаляваш че някога не си го заговорила тъй като едва ли ще те отреже а и да го направи има ли значение не се познавате има и др басейни
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    BurgasS
    axaxa xaxax aaxax

мм малко ми е познато ( личен опит ) според мен трябва да рискуваш защото ако не го направиш само ще се чудиш какво би станало.аз мн мн не вярвам в тая любов от пръв поглед но що пък не ако наистина е така си заслужава да го заговориш успех
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

... окей мерси на всички за съветите ! :] ясно е, че трябва да го заговоря.. но въпросът е какво да му кажа по-точно..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    ... окей мерси на всички за съветите ! :] ясно е, че трябва да го заговоря.. но въпросът е какво да му кажа по-точно..
    Страх ме е като съм сама .... ще дойдеш ли с мен до кенефа ..

Кажи го с мнооооого жалостив глас разбира се

Град
    kazanlak
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Така слушай сега, събираш смелост, отиваш при него и му кажи:
    Ти: Слагате ли хлор във водата?
    Той: Да! (тука и "не" да каже пак няма значение)
    Ти: Много ме болят очите, къде е управителя, искам да се оплача?
    Той: WTF?
    Ти: шегичка, но просто от сумати и време не мога да измисля нещо с което да те заговоря, не те ли е срам малко ?

НЯМА АБСЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТОЗИ РАЗГОВОР, НА НЕГО НЕ МУ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ КАКВО ГОВОРИШ А КАК ИЗГЛЕЖДАШ, КАК СЕ ДЪРЖИШ, ЖЕСТОВЕ, МИМИКИ И т.н. Направи го и ще си ми много благодарна Той ще бъде впечатлен от това, че си събрала смелост да го заговориш и т.н. , разговора сам ще потръгне.

еѝ тва е ключа за палатката
    Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
    http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg

Град
    40 Miles from the Sun
    "Здрасти, аз съм *името ти*. Приятно ми е да се запознаем."
    Не е толкова трудно, u know. Не се опитвай да бъдеш оригинална и т.н., просто кажи нещо. ;д

П.П. Обожавам bloo.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си