- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- струя вода : )
Хо хо хо хооо. Фенка![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
може да те науча ако искашПървоначално написано от alexandraloui
![]()
не бе шегувам се![]()
да не вземеш де се разсърдиш ся
![]()
![]()
![]()
Ми не, не съм! И нямам особено желание!![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
евала! Няма кво да осквернявате душа и да хабите водата така или иначе вече е малкоПървоначално написано от uBuTo
И е скъпа!Първоначално написано от fear4o
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Много е готино, и не мисля , че е вредно, както беше писал някой по-горе. Напротив, мисля че е много полезно. Това си е един вид масаж. Тонизират се мускулите и цялото тяло. Освен това ако го правят всички по-често в училище ще мирише доста по-приятно..![]()
е стига ве айде на някой мога да им помогна по друг начин ама мноо ще ми станете дано и другите момчета се навият да помагатПървоначално написано от ef4etyYy
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Пробвала съм и е доста яко но най - яко е като пуснеш струйката в дупето става върховноооо!!!!!!!!!!!
Звучи кофти..освен ако не си правиш клизма там с тия специалните душове нз..![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
еее кво най-много да изцапа банятаПървоначално написано от petersl55
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от smiLe49
и ти не си
![]()
Не ви е срам!Хората се чудят как да опазат водата, а вие тука я оскверняватe!Както вика Ева тука момчетата да оставим номера и адреси и идвайте да ви помагамеПървоначално написано от sladka_celuvka
![]()
![]()
водата е скъпа, за това ние с fear4o ще се жертваме за благото на БългарияПървоначално написано от fear4o
![]()
и ще помогнем по другия начин
![]()
![]()
![]()
момиче зарежи водата ела при батко ти бананчи да ти изнесе лекция на тема "що е оргазъм" :PПървоначално написано от sladka_celuvka
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от banan4ireloaded
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Много искам да ви питам нещо... Защо трябва да хабите вода и пари за вибратори краставици и моркови, като накъдето и да се обърнем ние момичетата все ще се намери някое хубаво момче което с радост ще свърши работата![]()