- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли голи
въобще не ми е удобно гадно е ... не комфортно... но с приятеля ...
![]()
С удоволствие и да има кой да си прокарва ръцете през мен ще е още по-готино.Одобрявам.
+1, без долно бельо не мога, не ми е комфортно.Първоначално написано от rainboww
Само по-гащи луд като дявола..
Да пролет есен лято спа гол но не и зима.
с теб да
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Не мога да спя гола...И да искам не мога
Страшно некомфортно ми е.
Blindness feeds the world to madness...
Спя, ама като се събудя на чаршафа има много косми, черни точки и топченца тоалетна хартия, която по някакъв начин се е изхлузила от белия ми пъпчив гъз.![]()
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Първоначално написано от Amateur
Ела ф мояТа стая и провери..!!!![]()
![]()
![]()
![]()
нее![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Аз не мога,но сестра ми може...![]()
Винаги спя без бельо.
Даже като малък докато съм спял сам съм си свалял гащетата и съм си слагал пижамата на голо. Особено слиповете много стягат и не се спи добре с тях.
Мии по принцип си спа винаги с боксерки, мога и да спа гол, ама много се въртя и се отвивам и на сутринта някой като влезе в стаята..![]()
![]()
Неее
По принцип не, но като съм с моята мръсница и гол се случва да спя, направо като ми се прииска/й се прииска да я подхващаме. :P
Пък и друго си е да се събудуш възбуден и да почнеш да опипваш![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
да.Лятото.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
най -обичам да спинкам гола.Просто ми е удобно![]()
![]()
![]()
вече не си пера боксерките ... защото не ги нося![]()
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE
ne, no polygala si spq prez lqtoto![]()
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."