- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли голи
Предвид навика на наще сутрин да нахълтват в стаята ми, защото майка ми иска да се види на огледалото или защото баща ми си е забравил химикала пред компа, нямам как да си позволя тоя лукс и се пържа в собствен сос лятно време.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Обикновено спя по боксерки, но и мн пъти съм си лягала дибидюсусещам сводобада...
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ахахах абе за лятото става :Д стига да ни те заварат сутрин със станала патка :Д
ne !
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Спя гола през цялата година, иначе не ми е удобно усещам се притисната нз .....
Попринцип ми е малко странно, но на скоро какво ми се случи: вечерта бях адски уморена и едва намерих сили да се изкъпя и се пльоснах на леглото и сутринта установих,че съм спала гола..не беше зле
![]()
Първоначално написано от 4i4koXStomatolog
![]()
Не
nicolepcd
Мне..иначе по бельо да![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз спъ по боксерки...
Случвало се е да спя по "организъм"Предимно обаче спя по боксерки
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
абе са лятото спя мн често гола.. а иначе е така само по боксерки понякога.. абе както падне ..
а пък зимата спя с пижама на ПОКЕМОН !![]()
хуа.. завиждайте
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
Да спя голичка....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
не
(sun) Live your life and do whatever you like...
не много ми е гадно
Не и се е налагало..Ама и ддз.. едва ли ще ми е много комфортно..
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
не не и пак не![]()
не, никога не съм и като цяло се чувствам накомфортно без бельо, без значение да ли съм сама или не
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song