- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли голи
Не
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Когато съм сам, вече да.
Иначе когато съм с приятелка.. то си зависи колко ми е сериозна, но в повечето случаи не.
Първоначално написано от Ecstasy
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
често![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
А бе не мога.. като спа гол и постоянно вдигам палатката неконтролируемо на моменти и ми пречи![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
обожавам да спа само по прашки .. но майка ми влиза понякога в стаята,а мен ме е срам .. и за това съм със сатенина нощничкадори обичам да се разхождам само по боксерки или прашки вкъщи,но рядко имам тази възможност
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
мен ми прави кеф гол да спя , но след един гаф като отидох до тоалетната и гостите, които същата вечер останаха да спят в нас ме "поздравиха" в коридора..... вече само по боксерки
![]()
![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
По нощничка, която прилича на рокличка...разбира се - отдолу имам съответните прашки/боксерки![]()
Е,чисто гола не обичам да спя.
По бельо обожавам,понеже ми е прохладничко,но гола не![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Или с нощничка или само по долно бельо![]()
1Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
Спя с няколко номера по-големи боксерки, хем не съм гол, хем ми е прохладно едно такова![]()
да :P :P :P
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Винаги гола![]()
Особенно лятото,когато е адската жега.Ама по-често спя с потник и някакво долно бельо![]()
Чисто гола само, ако съм в приятеля ми.Иначе вкъщи с ношничка, а, ако ми е много горещо - по прашки![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Зависи..![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Много е яко да спиш гол, но навика си е навик..И си спя със. Иначе без също е яко![]()
Чи то си е яко да спиш гол.. ма като съм на приземен етаж, студено е и няма как, пак и майка сутрин рано нахътва и ми пречи...![]()
Луд съм спъ гол
Не,правя си майтап гащите ми са сраснали със задника,не мога да ги отлепя