- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не очаквах
Очаквай неочакваното
оффф к'во се впрягаш толкова се пак той е по малък може друг път да не се е целувал и ти да си му първата притеснява се момчето трябва му повод да е сигорен че искаш да те целуне сигорно в главата му се вартят мисли от рода на "ами сега ако я целуна ще ми удари шамар к'во пъл толкова даваи даваи ти можеш не не неможеш"просто му трябва време и повод сичко ще се подреди споко
![]()
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
целувал се е преди..Първоначално написано от godji3
имал е гаджета..това че съм по-голяма от него не значи че не се е целувал и съм му първата
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Е, айде... следващия път![]()
nicolepcd
хаха..следващия път беше у к***ц....отряза ме.. с извинението,че това лято много неща са му на главата..няам смисъл от сръзка сега...нз си кфо..почна да ми се обеснява...направооо не мога да ги понасям тия момчета..почти всички са еднакви с тъпите им обеснения..и извинения...поне нещо ново и оргинално да измислят...но няма значение ..важното е на мен да не ми пука![]()
![]()
Явно не иска да прибързва. Ако ти наистина изпитваш интерес към него - излезте пак или му се обади или му пиши. Явно и той не е безразличен към теб. Ако пък не иска връзка - остави го, ще си намериш някой по-готин.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Все пак това е била първата ви среща и може би той не иска да избързва с нещата.. а пък и той не знае как ще реагираш ако още в началото те целуне да речем![]()
Според мен трябваше ти да му лепнеш една муцунка, но карай щом вече всичко е ясно.
И за къде бързаш?.. Според мен колкото по-бавно толкова по-хубаво, някак си самата тръпка е различна и чакаш с нетърпение момента и всичко изобщо в началото е толкова прекрасно..
moje bi go e bilo sram da te celune!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
zakvo trqbva da gledame korenspondenciqta tva ne e li li4no mejdu vas dvamata........
ako go vidi spored teb 6te mu e priqtno li???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Питай го на следващата среща "Ииии сега к'во праим? "![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Dai mu malko vreme.ne iskai na purviq den ili vtoriq i sushto taka mu pokaji che iskash cunkamnogo momcheta chakat znak ot momichetata za da ne se izlojat da ne stanat smeshni
![]()
![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
emm to nqma za koga..nali tova vi kazvam...kaza4e shtql da hodi na more...dosta 4esto mu se slu4va da hodi na selo,nqma vreme za nqkakva vrazka...i tova beshe...az go popitah kaf beshe smisala togava da mi se obesnqva 4e me haresva i "iska" ... toi si zamylcha,6toto prosto znae 4 ee vinoven ... ama beshe typo da mi dava nqkfi prazni nadejdi...a imah simpatii kam nego..mojeshe da se polu4i neshto..ama .. jivot..toi gubi![]()
![]()
намирисва ми на срамама като се замисля, втора среща..рано е..може да не е искал да те уплаши или отблъсне. Обаче ако продължава по скайп да ти казва, че те иска и други подобни (праща целувки, гушкане) пък на живо пази дистанция и въобще не споменава нищо такова, му се натискай ти
ако няма промяна, го разкарай щото аман от момчета, които си изливат душата по скайп и в смс-и, а на живо - нищо, мълчат като сливи..
![]()