- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика слушате и защо :) :?
любопитна съм да разбера какво всеки харесва и защо просто за да разбера различните мнения на другите хора например аз обичам поп-рок и хип-хоп понеже ми харесва че са бързи и енергинчни[/b]
YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P
<a></a>
обичам да слушам МУЗИКА! Понякога дори по часовника мога да си направя някаква мелодия, бийт... обожавам музиката като цяло, не я деля на стилове, слушам каквото ми харесва... защо - не мога да ти кажа... може би щото съм широкоскроен човек![]()
Обичам музиката като цяло,но имам някои по-точни предпочитания.Не обичам поп фолк и метъл всичко останало е поносимо ,сега се зарибявам с днб,реге и бг рапче.Защо-нз може би това е моята музиката![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
+чеПървоначално написано от Raybeez
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
+1Първоначално написано от GbSy
![]()
, но не само де. Абе с изключение на днб, метъл, пънк, емо кор, транс, опера, и хаус - всичко останало.
![]()
и аз съм такаПървоначално написано от Tempest
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от amk933
Ама... ама... ама...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от Tempest
Eвала! И аз съм така.Щом е хубава и стойностна песента, не ме интересува какъв стил е!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
налиПървоначално написано от GbSy
![]()
--------------------
Класически рок и хард рок.Слушам такава музика, защото всичките ѝ песни са евъргрийни, никога не могат да ми омръзнат.
Creedence Clearwater Revival, Scorpions, The Rolling Stones, The Beatles, The Eagles.
Падам си и малко по метъл, но по тоя мелодичния. :> Баладите на Metallica и Whitesnake ме грабват!
Не съм като повечето хора, за които music = life ..дрън, дрън.
Музика слушам много рядко - когато пътувам или заспивам и дори не знам групите, които слушам въобще какъв стил се водят.
След справка в гугъл установих, че слушам нео-метъл, алтернатив рок (уаааууу). Дори не мога да кажа с какво точно са ме грабнали въпросните хора..
Няма и значение - харесват ми, успокояват ме когато трябва, вършат си работата![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
+Първоначално написано от GbSy
![]()
Слушам рап защото това е стилът който ме грабна супер много .
Това е стил в който се разглеждат подробно теми от всяка част на живота. Определено вплитането на идеята с як флоу и добър биит ме пренася другаде ^^
Яд ме е че доста олигофрени свързват рапа с просташтина и с Шамара ,но се надявам все някога да си отворят очите ^^
Чалга...кефи ме пия редовно понякога просто ми се слуша ... а иначе слушам и хаус и рап и т.н. (без емокор метъл и подобните...).Но чалгата ми е в кръвта просто сръбско и гръцко стават за почти всяка ситуация...
П.П. Diam0nD ако говориш за истински рап (какъвто в бг го няма никъв да и аз го слушам отвреме навреме и е мн добър....
аре са кво се прайте -некой казал че слуша сичко , и аре сички след него , а след 20 минс в някоя тема храните някой стил :Д
Ми така и не разбрах какво слушам точно,аз съм музикално магаре-от всичко по малко.Но предимно Dance и американски ритми,просто ме успокояват,отговарят на настроението ми и ми харесват.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
В момента основно чалга/хаус, това се слуша по дискотеки, купони и на трапеза. И си прая кефа.![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
български хип-хоп..и когато ми стане нещо български хардкор![]()
рок енд рол, хард рок, хеви метъл, глем, траш, малко фънк, малко поп-рок и любимите ми рок и метъл балади ;д
Тва е истината хора![]()
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
аз слушам всякаква музика зависи от песентано естествено без чалга това за мене не е музика
![]()
слушЪм члгичка щото фр-тата ми казаха че е яко и било мудЪрно...
базикам се ... емм слушам секви жици попринцип (нали сам в група) бг рап ии хаус от време на време :P
Fuck
The
Universe !!!