.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 320 от общо 320
    Миталика? ^^
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

ми нещо дръмец и басец музиката си е свежарска и ми е доста разнообразна . Просто като се филмирам в музиката и стаа доволно напоследък и на габбер се зарибявам нещо
    4KM PARTY CENTER / THE BOX

Град
    bulgaria
    Rock,Pop и понякога Neo Metal Иначе хаус не мога да слушам.Направо ми бърка в съзнанието

Олд скуул хип-хоп, защото ми харесва.
    Кратко и ясно.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Супер фен Аватара на psych0
    метъл,рок,пънк,хард рок-само жица друго не понясям!

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    сичко без метъл !

попринцип слушам всичко но повечето пъти рап,защото има някои песни, на които текстовете са смислени а не като някои само да псуват...

Дръм и басс!!
    Сигурно много малко хора са чували за HMSU.HMSU е български DNB лейбъл и според мен са доста добри, но напоследък много им загрубя музиката.Както и да е.80% от "хората" в този сайт сигурно са почитатели на чалгата."Ъъъъ коте довечера ше ходиме ли на планетка, че ми свършиха амфетките".Това са типични думи на едно момиче/момче на 14-16 години,почитател/ка на поп-фолка.Хора осъзнайте се!
    www.hmsu.org това е сайта на българското дръм енд бейс движение.Там може да прочетете всичко около музиката която правят, може да се покефите не DNB с тяхното 24 часово онлайн радио

Рок,метъл,поп,ретро,много по-рядко ой,ска и пънк.

Цитирай Първоначално написано от SmileyWorld
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    обичам да слушам МУЗИКА! Понякога дори по часовника мога да си направя някаква мелодия, бийт... обожавам музиката като цяло, не я деля на стилове, слушам каквото ми харесва... защо - не мога да ти кажа... може би щото съм широкоскроен човек
    и аз съм така
    +1
    хубаво казано.
    и аз слушам...всичко.всичко.важното е да чувствам музиката.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Рок, Алтърнатив, Метъл... - имат хубави и смислени текстове.
    Хип-Хоп - обичам да танцувам ^^

Поп (но рядко) - ей така, за малко разнообразие.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на dimi93
    Emocore, метЪл и алтрърнатив Рок, както и някой готик групички. Преди (около 3 - 4 години) слушах предимно поп (английски), спомням си ена Риана :Д слушах некфи нейни песни тогас. Та от както се зарибих по тази музика живота ми коренно се промени! Начина по който се чуствам е много по различен, но ако тръгна да описвам и обяснявам ще е нужно да направя нова тема хД...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    New York
    Всичко слушам. ^^ Каквото ми хареса това, стилове не гледам много много. xD И изобщо не ми пука кой какво ще ми каже.
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Emocore, метЪл и алтрърнатив Рок, както и някой готик групички. Преди (около 3 - 4 години) слушах предимно поп (английски), спомням си ена Риана :Д слушах некфи нейни песни тогас. Та от както се зарибих по тази музика живота ми коренно се промени! Начина по който се чуствам е много по различен, но ако тръгна да описвам и обяснявам ще е нужно да направя нова тема хД...
    зариби се по Nickelback и ще израстнеш в рока
    при всички действа..
    поп>тх>Никълбек>..*higher state of consciousness*
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    при всички действа..
    Аз пък никога не съм харесвала Nickelback Повечето много има се кефеха, но аз точно една песен успях да им харесам. Нито пък ТХ, нито поп :Д Поп може да се каже да съм слушала до 4 калс, но аз тогава музика като цяло не слушах. При мен беше AC/DC>Metallica> по-хард
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

хах,при мен беше:
    чалга - само ТХ - ТХ + Аврил и разни такива - нищо от предишните и само Металика - после Металика и Щурм унд Дранг - дет и траш - и сега:всичко

Преди слушах метъл и рок, хубави са си, но са малко агресивни може би. Насочих се към Pop, RnB.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    при всички действа..
    Nickelback са класика в жанра си Супер са си
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Хип-хоп -> Limp Bizkit/LP/Rammstein -> Judas Priest (Painkiller) -> още по-хард -> по-леко -> още по-леко -> Чалга

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Хип-хоп -> Limp Bizkit/LP/Rammstein -> Judas Priest (Painkiller) -> още по-хард -> по-леко -> още по-леко -> Чалга
    Хахахахахах, много правилно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си