- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика слушате и защо :) :?
Миталика? ^^![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ми нещо дръмец и басецмузиката си е свежарска и ми е доста разнообразна . Просто като се филмирам в музиката и стаа доволно
напоследък и на габбер се зарибявам нещо
![]()
4KM PARTY CENTER / THE BOX
Rock,Pop и понякога Neo MetalИначе хаус не мога да слушам.Направо ми бърка в съзнанието
![]()
Олд скуул хип-хоп, защото ми харесва.
Кратко и ясно.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
попринцип слушам всичко но повечето пъти рап,защото има някои песни, на които текстовете са смислени а не като някои само да псуват...
Дръм и басс!!
Сигурно много малко хора са чували за HMSU.HMSU е български DNB лейбъл и според мен са доста добри, но напоследък много им загрубя музиката.Както и да е.80% от "хората" в този сайт сигурно са почитатели на чалгата."Ъъъъ коте довечера ше ходиме ли на планетка, че ми свършиха амфетките".Това са типични думи на едно момиче/момче на 14-16 години,почитател/ка на поп-фолка.Хора осъзнайте се!
www.hmsu.org това е сайта на българското дръм енд бейс движение.Там може да прочетете всичко около музиката която правят, може да се покефите не DNB с тяхното 24 часово онлайн радио![]()
Рок, Алтърнатив, Метъл... - имат хубави и смислени текстове.
Хип-Хоп - обичам да танцувам ^^
Поп (но рядко) - ей така, за малко разнообразие.![]()
I'm inlove with a criminal...
Emocore, метЪл и алтрърнатив Рок, както и някой готик групички. Преди (около 3 - 4 години) слушах предимно поп (английски), спомням си ена Риана :Д слушах некфи нейни песни тогас. Та от както се зарибих по тази музика живота ми коренно се промени! Начина по който се чуствам е много по различен, но ако тръгна да описвам и обяснявам ще е нужно да направя нова тема хД...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Всичко слушам. ^^ Каквото ми хареса това, стилове не гледам много много. xD И изобщо не ми пука кой какво ще ми каже.![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
зариби се по Nickelback и ще израстнеш в рокаПървоначално написано от dimi93
![]()
при всички действа..
поп>тх>Никълбек>..*higher state of consciousness*
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз пък никога не съм харесвала NickelbackПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
Повечето много има се кефеха, но аз точно една песен успях да им харесам. Нито пък ТХ, нито поп :Д Поп може да се каже да съм слушала до 4 калс, но аз тогава музика като цяло не слушах. При мен беше AC/DC>Metallica> по-хард
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Преди слушах метъл и рок, хубави са си, но са малко агресивни може би. Насочих се към Pop, RnB.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nickelback са класика в жанра сиПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
Супер са си
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Хип-хоп -> Limp Bizkit/LP/Rammstein -> Judas Priest (Painkiller) -> още по-хард -> по-леко -> още по-леко -> Чалга![]()
Хахахахахах, много правилноПървоначално написано от Mooo6no
![]()