- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика слушате и защо :) :?
Всякакви разновидности на рок и метъл.Някои поп парчета ми харесват (поп, не чалга). Понякога слушам и по малко пънк. xD
...
Мога да слушам абсолютно всичко, което ми се пусне без претенции... Главно чалга, но не се ограничавам само към този стил - слушам и денс, и хаус понякога... в зависимост от настроението и от песента![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Е, аз като поразучих повечко песните и групите, които най-много слушам, ето списъче със стиловете им: рок, хард рок, арт рок, готик рок, алтернатив рок, малко пънк и поп пънк, хеви метъл, симфоничен метъл, ню метъл, траш метъл, алтернатив метъл, малко индъстриал. Слушам такъв тип музика, защото е жизнена, дълбока и подбирам текстовете на песните - обичам да са сериозни или да изразяват силни емоции като любов, омраза, гняв, непокорност. Мелодиите са ритмични и те запалват отвътре, дават ти енергия. Затова ми харесва този тип музика.![]()
Е, намират се някои поп, рап и транс парчета, които ми допадат, но са стари. Чалга, поп фолк и български рап са ми табу.![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
не, всичко означава всички стилове, каквото ми харесва... не е да кажа, че слушам днб, щото не слушам само днб (макар да е адски надъхваща), не е и да кажа, че слушам метъл, щото не слушам само метъл... слушам каквото ми харесва и то включва всякакви стилове - от хард техно до джаз, от даунтемпо, чилаут (лаундж) до dnb, jungle, minimal... от рок до сръбско... но на българското не посягамПървоначално написано от Raybeez
![]()
слушам рок, алтърнатив, метъл, хип-хоп, хаус, днб, прог, мнмл, прог, транс, електр., бг и още доста
хах добре, оставям те да си мислиш такаПървоначално написано от Raybeez
![]()
Метъл.... единствената музика, която мога да почувстам ! Прави се от професионалисти, слуша се от хора, които знаят какво е Истинска Музика !
Непукизмът е най-голямата сила.Нищо не може да те нарани, ако не му позволиш!
Всякаква! Но най- много попфолк, защото... става за купони или когато не съм в настроение. Има готини песни![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Първо, за заинтересуваните имам last.fm.
Иначе музиката, която слушам, не се ограничава много-много. Слушам метъл слушам /колкото и да мразя да казвам "метъл" заради съвременната "метъл" младеж с вкус на nightwish и limp bizkit/, рок слушам, доста често стари и нови прогресари /pink floyd, marillion, tool, king crimson, mastodon/, sludge/southern/stoner от ранга на pantera, kyuss, acid bath, melvins и подобно.
Естествено, не съм "само жици, братле, другото не струва" и бая industrial слушам, по едно време no-wave слушах, сега взех че по neo-folk се запалих. Електронна музика също слушам, особенно The Prodigy.
Ако човек всъщност се загледа, падам си по някакви експериментатори - я Laibach, я Mike Patton, я Al Jourgensen. Музиката трябва да има развитие, не да ми седи на едно място и да ми пее за дракони и рицари само. Та за това няма да видите такъв метъл, какъвто "съвременната метъл младеж" /колко як термин само/ слуша.
А, да, и доста пънк слушам, основно в лицето на Dead Kennedys, понякога Misfits, понякога NoMeansNo, понякога Lard, както и някои други групи. Общо взето харесвам музика с идея, не просто 2 рифа и соло-пълнеж за поредния 5-доларов албум.
Иначе защо я харесвам - може би защото успявам да намеря изразни средства в нея. Де да знам, може би всичко идва от онзи първичен инстинкт свързваш ритъма с еротичното. Всъщност въобще не познавам човек, който може да обясни подробно защо харесва музиката, която харесва.
ами слушам алтернатив рок... тва обхваща много неща мисля... ми мн е жизнен и енергичен, и текстовете ги обожавам
Метъл, Рок, някои песни от онея комерсиялните /Сити, Дъ Войс/
Защо ? Метълът и Рокът са единствените стилове, които могат да ме накарат да крещя текста на песента от удоволствие...
А комерсиялните... нещо ме привличат, колкото и за тъпи да ги намирамстранно, а ?
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Главно метъл с всичките му подвидове ако мога така да кажа и рок. Чалга - никога .. просто ми бърка в мозъка. За мен истинските стилове са метъл и рок... другото е няква пародия (казвам го без да засягам някой... такова ми е мнението). Слушам от време на време и дръм енд бейс. Защо ли? Еми на тия стилове се кефя... не виждам друга причина.
Само ще добавя , че от малка нашите са ме "разнасяли" по купони , че от там .. В 5-ти клас се опитаха (съучениците ми) да ме откажат ама не стана номераПървоначално написано от Raybeez
По - скоро аз ги зарибих .. Поне по голямата част
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ем, предимно Блек Метъл и Блек-дет. Понякога и паират метъл. Най-често:Behemoth,Deicide,Zyclon,Immortal,Marduk ,Belphegor,Satanic Warmaster, Nun slaughter, God Dethroned,DImmu Borgir
Значии.. обичам да слушам музика със смисъл и чувство вложени в нея.. въобще музика със музикална стойностТочно за това НЕ слушам чалга
По принцип метъла и рока са ми най-близки до сърцето, но съм широко скроен към абсолютно всички изпълнители, чиято музика може да ме грабне по някакък начин, независимо от стил и така нататък.. както казах вече.. единствено чалгата не я понасям![]()
ROCK Iron Maiden,Metallica,Guns,Scorpions i o6te podobni
рок и по-малко метъл, щото тва най-мн ме влече
Имам чувството, че само Tempest слуша всичко в смисъл на всичко. А другото 'всичко' е поп и денс по CITY.
Затова няма да кажа, че слушам всичко - I'm into rock, indie, alternative, electronic and nu-metal, including: Muse, David Guetta, Nickelback, Brad Sucks, Joseph Arthur, Three Days Grace, The Kooks, Adema, Foo Fighters, Rise Against, Default, The Fray, Blur, Paramore, Skillet, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Does It Offend You, Yeah?, KoЯn, Snow Patrol, Moby, Arctic Monkeys, Crossfade, Coldplay, Alter Bridge, The All-American Rejects, Pearl Jam, Bodyrockers, Placebo, Alex Gaudino, The Teenagers, Death Cab for Cutie, Hellogoodbye, Franz Ferdinand, Iron & Wine, Kings of Leon, Oasis, Thousand Foot Krutch, Fall Out Boy, Lifehouse, Weezer, 3 Doors Down, The Moldy Peaches, Linkin Park, Milow, Royal Gigolos, Green Day.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
слушааааам абсолютно всичко... буквално всичко, срам ме е да изброявам, защото ще изглежда смешно отрстани![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Първоначално написано от Rowdy
![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Като за начало: AC/DC ON THE TOP! Обожавам рок музиката...тя ме кара да се чувствам добре, когато ми е зле, развеселява ме. Иначе много ми допадат блус и джаз музиката, защото изглежда доста елементарна, но пък е сложна и "тежка" музика, с няколко думи - музиката за душата...А харесвам и малко хеви метъл, Iron Maiden. Изключителен състав, никога няма да ми омръзне да ги слушам...![]()
"I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same. Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same." - Angus Young
Изобщо не обичам да се ограничавам, харесва ли ми песента, носи ли посланието, жанрът някакси е без значение. За мен е важно текста и мелодията да ме грабнат, но заедно.Ако трябва все пак да спомена : pop, rock, alternative, dance
![]()
Първоначално написано от Raybeez
Лиго, слушал чалга, за убиване си бееееееее.![]()
Мой човек си знаааам, пънкарченцецецецецецецеце си.![]()