- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Micheal Jackson
знам че изглежда странно но откакто Джако почина и постоянно срещам негови песни по TV-то и все се интересувам да разбера по нещо повече за неговия живот. Преди да умре изобщо не ми пукаше за него а сега съм негова фенка незнайно защо как може да съм фен на мъртвец please обяснете ми какво ми става![]()
![]()
YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P
<a></a>
Не можеш ли да си отговориш сама? Просто това сега се комерсиализира и от толкова натякване, че "Джако: е починал няма как да не се заинтересуваш при положение, че преди да умре си чувала само името my,просто и ти като повечето си се присетила късно както казват след дъжд качулка хаха
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Като е умрял е по-интересен. Най-добриая PR за една звезда е да... пукяса. Буди интерес. Апък ако го е направил с лекарства или се е самоубил или причината за смъртта му е неизвестна... охооо. И мен ми стана по-интересен ся.
Може би причината е в това , че преди не се говореше толкова много за него и то в положителния смисъл .. Написаха се хиляди неща , съдиха го заради какво ли не , НО не се споменаваше изкуството и музиката му. ПЪк и в наше време музиката е съвсем различна , модерното се слуша , но то се натяква в очите ни , чрез клипове и постоянство , докато той се предаваше в имението си .. Може би , ако нещата не се бяха развили така съсипващо за живота и духа му , той щеше и до последно да е на сцена и всички да го знаем !
По - добре късно отколкото никога , хубаво е, че си се заинтересувала така поне ще знаеш какъв талант е бил на тази Земя![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Може би причината е в това , че преди не се говореше толкова много за него и то в положителния смисъл .. Написаха се хиляди неща , съдиха го заради какво ли не , НО не се споменаваше изкуството и музиката му. ПЪк и в наше време музиката е съвсем различна , модерното се слуша , но то се натяква в очите ни , чрез клипове и постоянство , докато той се предаваше в имението си .. Може би , ако нещата не се бяха развили така съсипващо за живота и духа му , той щеше и до последно да е на сцена и всички да го знаем !
По - добре късно отколкото никога , хубаво е, че си се заинтересувала така поне ще знаеш какъв талант е бил на тази Земя![]()
♫ Beautiful.. ♫
mn si prava ne 4e pesnite mu sa nai-veliki ama tancite sa mn int i nz to4no kakvo ispitvam ama sum sig 4e sum fen po nqkuf na4inПървоначално написано от sladkish_14
YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P
<a></a>
Уникални са.Не само танците му , гласа му ! Няма друг певец с такъв глас .. Танците и песните му идваха от вътре , той танцуваше така , както никой друг няма да успее да го направи .. След него разбира се , ще има много позиори , аматьори и какви ли не .. На него от душата му идваше и никой няма да е същия като него .. Мисля , че доста години ще минат , докато света намери друг толкова уникален глас и го заобича , по начина по който обичаме Майкъл ! Факта , че той не бе правил турне близо 11 години , а толкова милиони хора го обожават въпреки това и умират за него , говори сам по себе си![]()
♫ Beautiful.. ♫
Щото си зле...затова толкова го харесваш сега...Щото половината форум зарева за него...Преди беше изрод и педофил...сега е Краля на Попа ... за мене поне ивнаги ше си е изрод педофил...
Кво половин форум бе 2 милиарда и половина хора плачат за негоПървоначално написано от got2Bthe1
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Преди два месеца и 500 човека по света не го харесваха...ама сега като умря...нз аз на тва му викам лицемерие...Първоначално написано от scyLLa
Tова че ти не си оценил таланта му приживе, не значи че той не е бил харесван от половината свят преди смъртта му!Първоначално написано от got2Bthe1
Майкъл беше ВЕЛИК!!!![]()
МОМИЧЕ СЪМ!
И кой го показваше така както реват за него сега??? Не ти ли се струва малко лицемерно да ревеш за някого когото си наричал педофил и изрод???Първоначално написано от VQTUR
Реват за него сега, защото сега е починал - ако беше умрял преди пак щеше да е същото.Първоначално написано от got2Bthe1
Това че е педофил вече се опроверга, когато детето си призна че е било принуждавано от баща си да излъже.
Джексън НЕ е педофил! Но ест това не се показа по медиите така, както когато го обвиниха... такива са хората, но тези които плакаха сега за него - са хората които не са повярвали на грозните лъжи за него.
МОМИЧЕ СЪМ!
Да ама колко теми "Michael Jackson" или теми за творчеството му имаше преди 2 месеца ??? 0! А преди 3? 0! и т.н.... ако толкова го обичаха щяха да пускат теми секи месец за него както сега - има 4-5 теми колко им липсва на хората човек който никога не са слушали... амин...
750 000 000 копия продадени говорят сами по себе си...Първоначално написано от got2Bthe1
![]()