- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме нерви
Първоначално написано от crazy_style
Какво очакваме ли?
Ем.. ти сама го написа "тийн" форум.. 10-12 годишните от кога станаха тийнове?![]()
П.П. И няма как да не попитам: А за какво толкова могат да си говорят като цяло?![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Еми като го обичаш няма ли да има сватба скоро ?![]()
![]()
![]()
Време ти е вече..,
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
да минали са границата дажеПървоначално написано от Rapture
![]()
Първоначално написано от anSsito
е как кво..държат се за ръчичка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
.. нямам думи аз ;дПървоначално написано от Elika
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ми тая тема как да я вземем на сериозно бе ;д ? !Първоначално написано от Elika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
наистина от рано зеха да се праскат вече![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
СМЕХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ааа абе я варете си играите на кукли и колички.Той на 10 и ти казал,че те обичал.Омг на къде отива света.![]()
![]()
еи мършшо , дал съм ти +2 точки за тъпата игра щото отговорих правилно на вапросаПървоначално написано от gigi_00
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
много сте зле бе ! И вие сте били малки и вие на тая възраст сте започнали за усещате първите до този момент непознати трепети нали бе ? Кво се правите на велики "олее детската градина , ние тука не търпим малки , щото сме VIP" аре осъзнайте се малко ! Иска ми се да можех да ви видя когато сте били на 12 и аз да съм по-голяма .. ще ви направя на нищо , както направихте с горкото момиченце![]()
Така , не разбрах какъв ти е въпросано ще ти дам съвет , да си останеши с приятелчето ти и си се забавлявай . А на 10 годишния господин
мисля , че скоро ще му мине ;]
phah
Даа и според мен не сте прави!Никва детска градина бе... 4 и 6 клас...![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
според мен не е нужно да се обиждат ама сякъш някой ще ме послуша
а доколкото до теб не мисля че трябва да си гадже с по-малък от теб макар че между любовта няма граница, но също така и не мисля че на тая възраст трябва да си имаш гадже аз съм на 13 и все още си нямам просто си помисли какво щеше да правиш с това момче ако наистина си бяхте станали харесай си поне някое на твоята възраст
YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P
<a></a>
леле, от малка си с такива огромни екзистенциални проблеми .. лоша работа
аз съм на 17 и нямам такива терзания
я си представи след 5 години кат станеш на 17 ... ужас ужас![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
...Сложния любовен живот на една 12 годишна госпожица и един 10 годишен джентълмен ...![]()
![]()
Абе момиче гледай си детсвото ,порасни още 3-4 години и тогава му мисли![]()
Баси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Симон е малък, а ти нима си голяма?
Порастни с още няколко години и тогава имай такива терзания от сорта "Кого да избера?", сега си гледай детството и не се вкарвай във филмитеНо все пак бъди с този, който харесваш.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
съгласна съмПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
Правете тройка-ако днаеш ко е тва де... Аман от лапешки истории.. А бе момиченце,гледай си детсвото,има време за гаджета...пф па тва на 10 кво си мисли?! ...Ти вярваш ли му,че те обича? А и още едни въпрос-казваш,че си имаш приятел,дето обичаш..е как ще тръгнеш с тоя Симон,като вече си имаш гадже?! ..Много сте объркани вие малките...живей си детсвото бе!
![]()
остави го Симон, той не знае изобщо накъде е с главата :Д то не че и ти си много наясно, ама той пък.. съвсем не е
и по- полека с момченцата, че си още мъничка, да не пострадаш ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Благодаря ти мършоПървоначално написано от Aicken
![]()
Благодаря много за товаПървоначално написано от balon4eee
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
1. Не съм казала че мъ вярвам че ме обича просто ме дразни. И искам да го разкарам . Тва е . Исках само да ми дадете съвет а не да ми пишете глупости.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
2. Не искам да тръгвам със Симон.
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
3.Научи се поне мъничко да пишешПървоначално написано от Elika
![]()
4.Ако беше поне мъничко умна и сама щеше да се сетиш как да го разкараш !
5.Вярно,че сайта е точно за т'ва .. за да питаме разни работи ама ти си на 12,а това е сайт за тийнеджъри доколкото знам![]()
6 . Кажи на Симон,че си имаш ''приятел'' който ''обичаш'' и не се интересуваш от него![]()
И стига простотии ;]