.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 109
    Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    Of i vie ste bili na 10-12 i tn..
    kvo o4akvate samo golemi i zreli hora kato vas 18 godi6nite da pi6at v teen forum li .. Mi napi6ete edno svqstno mnenie kvo iskate da napravi momi4eto .
    A ina4e .. MI 6tom e na 10 i ti se obqsnqva v lubov moga da si predstavq kolko e dosaden .. I kolko moje da si prikazvate izob6to. Mi izbqgvai go, kaji mu da se razkarva i 4e ako ne iska da ste si samo priqteli da ne ti govori vuob6te. Predpolagam 4e 6te ima efekt..

Какво очакваме ли?
    Ем.. ти сама го написа "тийн" форум.. 10-12 годишните от кога станаха тийнове?

П.П. И няма как да не попитам: А за какво толкова могат да си говорят като цяло?
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Еми като го обичаш няма ли да има сватба скоро ?
    Време ти е вече..,
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Цитирай Първоначално написано от Rapture
    Еми като го обичаш няма ли да има сватба скоро ?
    Време ти е вече..,
    да минали са границата даже

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от anSsito
    Ама това, което сега прочетох е истина!?
    Че и обича гаджето си
    Интересно ми е какво правите..като сте гаджета..?

е как кво..държат се за ръчичка

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Re: Той ме нерви

Цитирай Първоначално написано от Elika
    Значи аз съм на 12 и съм момиче. Имам се приятел и си го обичкам . Само че момче на име Симон (поляк-не че ми пречи) постоянно ми казва че ме обича. Той е на 10...и мисля че е малко малък. Иначе сме си много добри приятели и не искам да си загубим приятелството като станем гаджета. А иначе той е много сладък .... и не съм много сигурна дали го харесвам. Моля дайте ми съвет. Благодаря предварително
    .. нямам думи аз ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Не да ми кажете как да разкарам 10 годишния ако може. Ама виждам че на всички вас вие е много забавна тая тема и не я взимате не сериозно
    ми тая тема как да я вземем на сериозно бе ;д ? !
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен Аватара на Aicken
    наистина от рано зеха да се праскат вече
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    СМЕХ
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на Riot
    Хахаха, пикла насрана
    Моля ?!

Ааа абе я варете си играите на кукли и колички.Той на 10 и ти казал,че те обичал.Омг на къде отива света.
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от gigi_00
    Ааа абе я варете си играите на кукли и колички.Той на 10 и ти казал,че те обичал.Омг на къде отива света.
    еи мършшо , дал съм ти +2 точки за тъпата игра щото отговорих правилно на вапроса
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

много сте зле бе ! И вие сте били малки и вие на тая възраст сте започнали за усещате първите до този момент непознати трепети нали бе ? Кво се правите на велики "олее детската градина , ние тука не търпим малки , щото сме VIP" аре осъзнайте се малко ! Иска ми се да можех да ви видя когато сте били на 12 и аз да съм по-голяма .. ще ви направя на нищо , както направихте с горкото момиченце
    Така , не разбрах какъв ти е въпроса но ще ти дам съвет , да си останеши с приятелчето ти и си се забавлявай . А на 10 годишния господин мисля , че скоро ще му мине ;]
    phah

Даа и според мен не сте прави!Никва детска градина бе... 4 и 6 клас...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

според мен не е нужно да се обиждат ама сякъш някой ще ме послуша

а доколкото до теб не мисля че трябва да си гадже с по-малък от теб макар че между любовта няма граница, но също така и не мисля че на тая възраст трябва да си имаш гадже аз съм на 13 и все още си нямам просто си помисли какво щеше да правиш с това момче ако наистина си бяхте станали харесай си поне някое на твоята възраст
    YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P

<a></a>

леле, от малка си с такива огромни екзистенциални проблеми .. лоша работа
    аз съм на 17 и нямам такива терзания
    я си представи след 5 години кат станеш на 17 ... ужас ужас
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

...Сложния любовен живот на една 12 годишна госпожица и един 10 годишен джентълмен ...

Абе момиче гледай си детсвото ,порасни още 3-4 години и тогава му мисли

Супер фен
    Баси
    nicolepcd

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Симон е малък, а ти нима си голяма?
    Порастни с още няколко години и тогава имай такива терзания от сорта "Кого да избера?", сега си гледай детството и не се вкарвай във филмите Но все пак бъди с този, който харесваш.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Мисля, че форума трябва да се прекръсти на detska-gradina-problem.net
    съгласна съм

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Правете тройка-ако днаеш ко е тва де... Аман от лапешки истории .. А бе момиченце,гледай си детсвото,има време за гаджета...пф па тва на 10 кво си мисли?! ...Ти вярваш ли му,че те обича? А и още едни въпрос-казваш,че си имаш приятел,дето обичаш..е как ще тръгнеш с тоя Симон,като вече си имаш гадже?! ..Много сте объркани вие малките...живей си детсвото бе!

Мега фен
    остави го Симон, той не знае изобщо накъде е с главата :Д то не че и ти си много наясно, ама той пък.. съвсем не е и по- полека с момченцата, че си още мъничка, да не пострадаш ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    Цитирай Първоначално написано от gigi_00
    еи мършшо , дал съм ти +2 точки за тъпата игра щото отговорих правилно на вапроса
    Благодаря ти мършо
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    много сте зле бе ! И вие сте били малки и вие на тая възраст сте започнали за усещате първите до този момент непознати трепети нали бе ? Кво се правите на велики "олее детската градина , ние тука не търпим малки , щото сме VIP" аре осъзнайте се малко ! Иска ми се да можех да ви видя когато сте били на 12 и аз да съм по-голяма .. ще ви направя на нищо , както направихте с горкото момиченце
    Така , не разбрах какъв ти е въпроса но ще ти дам съвет , да си останеши с приятелчето ти и си се забавлявай . А на 10 годишния господин мисля , че скоро ще му мине ;]
    Благодаря много за това
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Правете тройка-ако днаеш ко е тва де... Аман от лапешки истории .. А бе момиченце,гледай си детсвото,има време за гаджета...пф па тва на 10 кво си мисли?! ...Ти вярваш ли му,че те обича? А и още едни въпрос-казваш,че си имаш приятел,дето обичаш..е как ще тръгнеш с тоя Симон,като вече си имаш гадже?! ..Много сте объркани вие малките...живей си детсвото бе!
    1. Не съм казала че мъ вярвам че ме обича просто ме дразни. И искам да го разкарам . Тва е . Исках само да ми дадете съвет а не да ми пишете глупости.

2. Не искам да тръгвам със Симон.
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    1. Не съм казала че мъ вярвам че ме обича просто ме дразни. И искам да го разкарам . Тва е . Исках само да ми дадете съвет а не да ми пишете глупости.

2. Не искам да тръгвам със Симон.
    3.Научи се поне мъничко да пишеш

4.Ако беше поне мъничко умна и сама щеше да се сетиш как да го разкараш !

5.Вярно,че сайта е точно за т'ва .. за да питаме разни работи ама ти си на 12,а това е сайт за тийнеджъри доколкото знам

6 . Кажи на Симон,че си имаш ''приятел'' който ''обичаш'' и не се интересуваш от него

И стига простотии ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си