- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме нерви
кажете ми,че темата е ебавка
Представям си на 14 какво ще правиш за на 18 да не говорим.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми завърти му е свирканали се обичате
Щото,ще стане изтъркано бабинотоПървоначално написано от Jingles
![]()
А свирка..Първоначално написано от AlokiNn
Аз казвам направо дете да си направят..
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
![]()
![]()
Гледам и не вярвам на ушите си
![]()
![]()
това наистина трябва да е детска-градина-проблем.Скоро навсякъде ще има 10 годишни приятелки събрали се на по биричка обсъждайки любовните си мъки..има си време за всичко..сега си гледай детството
![]()
Оптимистът вярва, че живее в най-добрия от всички възможни светове.
Песимистът се страхува, че това е истина.
Първоначално написано от Elika
Ти се гъбаркаш с форума,усещам аз![]()
![]()
Ау Jingles Приятелю и тая тема ли ще спамиш с убиди по всеки писал в нея, ама ти верно мразиш всеки и всички
що не идеш се прегледаш
А до авторката ами аз невиждам как ти "каката" на 12 може да имаш каквито и да е чувства близо до любовта ама аиде като знам днешните хлапета кви са всичките може и па да е вярно знае ли човек , по сащество земи порасни до 15(поне) и тогава ми говори колко обичаш гаджето си
Life is simple we make choices and never look back.
леле леле каква е тая любов на по 10-12 години ,
къде останаха игрите на гоненица, криеницата, плюшените играчки и количките
ех деца деца, бързате да порастнете..
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
фани се с Jingles той е на 13
а за ония който е на 10 и ти го нерви![]()
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
момчето е умно,макар и на 10 годинихората са казали "Хвани си кака за да те отрака
![]()
"
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Първоначално написано от sweety_blondy
ох представям си как ще го отрака,ще имаме втората Англиийска история-баща на 10,майка на 12...ако той има сперма вече де...ама дайвате,изчукайте се,то за здраве,нали се ше си на 12,няма да пораснеш,няма да ти дойде времето и за тва...![]()
Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тоя форум от теен се превърна в детска градина бе![]()
Elika на 12 години незнаеш за любовта, приятелството и връзките.Вие си мислите, че ходенето се свърза само с едно лапешко харесване.Абе вие сте на 12 за какво харесване и за каква обич говорите бе.Сигурна съм че половината от форума на 12 са играли със куклите или с моторчета и са строяли замъци на плажа, а вии ми са влюбвате и разлюбвате.
Също така незнаеш и нищо за приятелството.Вие сте приятели ама не искаш да го развалиш ако тръгнетеАко сте приятели как да го кажа той те обича приятелски ама аз кво ли ви обяснявам на 12 вече ги разбирате много повече от нас
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти кажа децата вече са много по отракани..макарче да отбележа аз на 12 годишна възраст не се бях влюбвал..даже тогава не се и интересувах кой-знае колко от момичета..но пък тогава манията ми беше друга..не не си играех с моторчета и не правих пясъчни замъци..съшност тогава ме пропушиха..пропиха и леко продрусаха..Но сега и децата в 1 клас могат да ти обяснат процеса на напушването или химичния състав на амфетамина....нека се "обичат" важното е че сте млади и трябва да ви е забавно..а ако много ти досади тоя му кажи че си падаш по батковциПървоначално написано от mmilichka
Edit: Кат се има напредвит скороста на развитие на днешната младеж може би ти го казва просто защото иска да те вкара в леглото![]()
![]()
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
амии .. незнам просто кво да кажа.. той е все още е на 10, а ти си на 12 .. нещо ми се струва, че това между вас е лапешка зарибявка. малки сте, за да разберете кво е истинска любов...е не че аз съм го разбрала, но все пак .. пък и е по-малък от теб
![]()
![]()
» за х
как достигна до този извод?Първоначално написано от Jingles
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
Харесвам анимета...слушам метъл..имам груб ник...значи вкуса ми ме прави тъп..не мисла че си прав брат..
Edit: о извинявай..не обърнах внимание че на аватара ти пише хейтър..
По тъп от теб? хахахахПървоначално написано от Jingles
Луд ли си ?
тцц ..![]()
Немога да разбера за кво са детето се заяжда с мене...и защо е нужно хората да си избиват комплексите по форумите..в момента тая тема се обръща на флууд за тва викам я дай да го караме на ЛС-та и да се изясним ако не ако искаш може и да се видим и тогава най-добре ще ти изясна как стоят нещата мойто момче..
Ami ako e nqkoe po zatvoreno mom4e i ako naistina ti kazva 4e te obi4a, xmm sus sigornost te obi4a .
znam go ot li4en opit, az sam mn zatvoreno mom4e poprincip i imah takava slu4ka oba4e se mu4a da zabravq momi4eto , nqq zna4enie .
A do tova 4e e po maluk nqq zna4enie, ti sega moje da nego obi4a6 am s vremeto 6te go zaobi4a6![]()
![]()
Той е тъпак и не съм сигуна дали изобщо знае какво е товаПървоначално написано от Brutalkiller666
![]()
![]()
![]()
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ