- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме нерви
о повярвай ми знае
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
А иначе много бичкаш "гадженцето" си ... ??? Интерееесна любов ...![]()
![]()
![]()
Виж са ... нито ти си голяма нито тези двамцата покрай тебе ... извод: не се занимавай с неща, за които не им е дошло времето ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мн тъпа тема не мислиш ли ? на 12 си а той на 10 за кво мислите на тая възраст бе дечица ???????????
LoVe iS tHe aNsWeR
Пфф.. Егати ебавката..![]()
![]()
Така първо по темата:То и ясно щом казва "бичкам" тоо ясно..Първоначално написано от Jingles
а що се отнася до тебе Джингълс ли си не те знам къв си..
Не се заяждай на момичето а с мене още по-малко ти трябва да се занимаваш...
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
по виртуалните юмруци не съм..но виж мога да ти запрата един реален..ако искаш да го уговорим
направо не мога да повярвам на това което прочетох ...
1-во вие изобщо прочетохте ли добре това което момичето ви написа? Не тя го обича,а той нея!
2-ро закво подяволите се подигравате нито е почнала да говори какво да прави с него дали да се ебат или не вие ся кво провокирате я да го направи ли! :@ ужас пък от коментарите виждам че се имате за мн големи оо нямам думи ...........
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
JinglesПървоначално написано от Jingles
ПГЕА говори ли ти нещо...по-подробно Професионална гимназия по Електротехника и автоматика гр.София..също известно като Киров..Булевард Овча купел...срещу автогарата...днеска не ми е много ден и ми писна от тебе..вторник...11:30 заповядай пред Киров да ти наритам гадния фейс
Не съм чела цялата тема,то само първия пост ми беше достатъчен !![]()
![]()
![]()
![]()
Боже,боже !
![]()
![]()
![]()
![]()
Бягай да си играеш с куклите!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
В живота ти ще има къде къде по-големи проблеми .. тва са просто някви историйки дето утре вече няма да ги помниш ..![]()
![]()
С такива неща човек може да си умре от смяхПървоначално написано от Elika
![]()
![]()
. Иначе деградацията при по-младите е потресаваща
![]()
Щом казваш че имаш приятел и си го обичкаш тогава не се занимаваи с тоя Симон или по-добре реши кого искаш![]()
Абе оригинална тема.Все пак това поглед към младежта.![]()
![]()
Кажи му,че искаш да сте просто приятели и,че много си обичаш там гаджето.![]()
Пък ако не приеме тоя вариант,значи не държи на тебе истински.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Първоначално написано от ImmortalForever
+![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagination baby can take you far
Don't be afraid to come off slightly bizarre
It can be scary baby ghostly I am...
Мисля, че темата се изчерпа ... Стигнахме до извод..Първоначално написано от music0is0my0life
![]()
Аз знам че си искам гаджето. Просто не знам как да разкарам Симон.Първоначално написано от angeldeamor
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
Ох,ма майкоПървоначално написано от Elika
Ритни го там дет не трябва и няма да те потърси
![]()
Най - хубаво си остани със сегашния .. разкарай го някак този 10 годишния [например му кажи да ходи да си играе вече на друг пясъчник].. на за друго, но нали все пак се обичате с твоя приятел.
![]()
![]()
![]()
чувствам се бавнопразвиващ вече още на 12 за любов говорят![]()
Леле колко бързо растат децата днес![]()
Чувствам се като пенсионер вече. Аз кога бях на 12 нямах компютър дори и седех на двора и дялках дървени мечове с които се биехме децата в махалата.
А днес какви проблеми имат дечурлигата на 12![]()
абе аз на тия години май още си и граех с кукли и тем подомини глупости
аа гаджето ти на колко е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Нелепата ситуация:ОБИЧАШ ГО НА ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ!Първоначално написано от Elika
Моме,на 10 е момченцето.Не му е до връзки и глупости и говори нещо,което за него звучи яко.А колкото до теб-седи си на гъза и си учи уроците,вместо да се прави на идиот
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ама то просто ти личи, че не си на 12. Сега няма да сядам да изнасям психо анализи, но другия път помоли 12 годишно момиченце да изпише тези простотии, за да изглежда по-достоверно...
А пък и не ми пречат подобни теми. Даже така някакси става по-задушевно и човек може на воля да се позабавлява... Много сте забавни![]()