.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109
    о повярвай ми знае
    Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.

Мега фен Аватара на Hilary_
    А иначе много бичкаш "гадженцето" си ... ??? Интерееесна любов ...

Виж са ... нито ти си голяма нито тези двамцата покрай тебе ... извод: не се занимавай с неща, за които не им е дошло времето ...

мн тъпа тема не мислиш ли ? на 12 си а той на 10 за кво мислите на тая възраст бе дечица ???????????
    LoVe iS tHe aNsWeR

Пфф.. Егати ебавката..

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Кукумявке -
    брутал- земи се скрйи,не е добре за здравето да се занимаваш смен.
    тая другата- много ти здраве...

watch me now...
    Така първо по темата:То и ясно щом казва "бичкам" тоо ясно..

а що се отнася до тебе Джингълс ли си не те знам къв си..
    Не се заяждай на момичето а с мене още по-малко ти трябва да се занимаваш...
    Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.

по виртуалните юмруци не съм..но виж мога да ти запрата един реален..ако искаш да го уговорим

направо не мога да повярвам на това което прочетох ...
    1-во вие изобщо прочетохте ли добре това което момичето ви написа? Не тя го обича,а той нея!
    2-ро закво подяволите се подигравате нито е почнала да говори какво да прави с него дали да се ебат или не вие ся кво провокирате я да го направи ли! :@ ужас пък от коментарите виждам че се имате за мн големи оо нямам думи ...........
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Цитирай Първоначално написано от Brutalkiller666
    по виртуалните юмруци не съм..но виж мога да ти запрата един реален..ако искаш да го уговорим
    никъф проблем..
    Jingles

ПГЕА говори ли ти нещо...по-подробно Професионална гимназия по Електротехника и автоматика гр.София..също известно като Киров..Булевард Овча купел...срещу автогарата...днеска не ми е много ден и ми писна от тебе..вторник...11:30 заповядай пред Киров да ти наритам гадния фейс

Не съм чела цялата тема,то само първия пост ми беше достатъчен ! Боже,боже !

Град
    Там, където е сърцето...
    Бягай да си играеш с куклите!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    В живота ти ще има къде къде по-големи проблеми .. тва са просто някви историйки дето утре вече няма да ги помниш ..

Град
    Sofia

Re: Той ме нерви

Цитирай Първоначално написано от Elika
    Значи аз съм на 12 и съм момиче. Имам се приятел и си го обичкам . Само че момче на име Симон (поляк-не че ми пречи) постоянно ми казва че ме обича. Той е на 10...и мисля че е малко малък. Иначе сме си много добри приятели и не искам да си загубим приятелството като станем гаджета. А иначе той е много сладък .... и не съм много сигурна дали го харесвам. Моля дайте ми съвет. Благодаря предварително
    С такива неща човек може да си умре от смях . Иначе деградацията при по-младите е потресаваща

Щом казваш че имаш приятел и си го обичкаш тогава не се занимаваи с тоя Симон или по-добре реши кого искаш

Град
    Бикини-Ботъм
    Абе оригинална тема.Все пак това поглед към младежта.
    Кажи му,че искаш да сте просто приятели и,че много си обичаш там гаджето.
    Пък ако не приеме тоя вариант,значи не държи на тебе истински.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

пусни им и на двамата

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Мисля, че форума трябва да се прекръсти на detska-gradina-problem.net

+
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

Цитирай Първоначално написано от music0is0my0life
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Мисля, че форума трябва да се прекръсти на detska-gradina-problem.net

+
    Мисля, че темата се изчерпа ... Стигнахме до извод..

Цитирай Първоначално написано от angeldeamor
    Щом казваш че имаш приятел и си го обичкаш тогава не се занимаваи с тоя Симон или по-добре реши кого искаш
    Аз знам че си искам гаджето. Просто не знам как да разкарам Симон.
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от angeldeamor
    Аз знам че си искам гаджето. Просто не знам как да разкарам Симон.
    Ох,ма майко Ритни го там дет не трябва и няма да те потърси

Най - хубаво си остани със сегашния .. разкарай го някак този 10 годишния [например му кажи да ходи да си играе вече на друг пясъчник ].. на за друго, но нали все пак се обичате с твоя приятел.

чувствам се бавнопразвиващ вече още на 12 за любов говорят

Леле колко бързо растат децата днес

Чувствам се като пенсионер вече. Аз кога бях на 12 нямах компютър дори и седех на двора и дялках дървени мечове с които се биехме децата в махалата .

А днес какви проблеми имат дечурлигата на 12

абе аз на тия години май още си и граех с кукли и тем подомини глупости

аа гаджето ти на колко е

Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Той ме нерви

Значи аз съм на 12 и съм момиче. Имам се приятел и си го обичкам . Само че момче на име Симон (поляк-не че ми пречи) постоянно ми казва че ме обича. Той е на 10...и мисля че е малко малък. Иначе сме си много добри приятели и не искам да си загубим приятелството като станем гаджета. А иначе той е много сладък .... и не съм много сигурна дали го харесвам. Моля дайте ми съвет. Благодаря предварително
    Нелепата ситуация:ОБИЧАШ ГО НА ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ!
    Моме,на 10 е момченцето.Не му е до връзки и глупости и говори нещо,което за него звучи яко.А колкото до теб-седи си на гъза и си учи уроците,вместо да се прави на идиот
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ама то просто ти личи, че не си на 12. Сега няма да сядам да изнасям психо анализи, но другия път помоли 12 годишно момиченце да изпише тези простотии, за да изглежда по-достоверно...

А пък и не ми пречат подобни теми. Даже така някакси става по-задушевно и човек може на воля да се позабавлява... Много сте забавни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си