- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме нерви
Ауу сладури![]()
![]()
Напълно съгласна съм с тебПървоначално написано от balon4eee
!
Някой спомена че 10-12 годишните не били тийновелеле майко ти оглеждал ли си се наоколо да забележиш,че има 10-годишни момичета , които бият по точки и 14-годишните дори
?
Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай,че си е отишло.
И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.
Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце.
Аве забранена любов не беше ли по-късно ?![]()
Btw: Според мен на тази зряла възраст .. трябва да направите една шветска ... 3-мата... !![]()
Така да започнем с подчертаните думи/изрази.Първоначално написано от Elika
Ти си на 12 и вече говориш,че имаш приятел и го ОБИЧАШ .. ама на всичкото отгоре той е на 10 ама въпреки тва от малък харесва какички.. Много добри приятели сте ама въпреки тва сте гаджета и много се обичате .. Аамаа и не искате да си загубите приятелството въпреки че сте гаджета .. И така да обобщим ти го харесваш щото е малък и постоянно ти казва че те обича или го харесваш щото е многоо сладък когато се напикава нощем ..
Значи има няколко вариянта
1. Темата да е пълна ебавка (което е най-възможно)
2.Вие двамката да сте психично болни ..
или 3 . Вие да сте брат и сестра ама ти да не го признаваш ..![]()
![]()
![]()
е па не .. Вие ме убихте ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от malka_sladkka
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
ахх..отново детската градина... ти си на 12 ,тоой на 10 и те ''обича''..извинявай че ти го казвам ама на 10 години истинска лЮбов няма ........ иначе да тая тема просто цепи мрака отвсякъде![]()
![]()
![]()
Не нападайте така децата! Сякаш не сте били колкото тях и не сте си харесвали някой макар и тайно и сте се надявали да стане нещо ..
по темата:
миличка не му обръщай внимание на това 10годишното момченце...
Бъдете щастливи с гаджето! Айде успехчетаа!!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
оле как може да го търпиш по дяволите!!! та той ТЕ НЕРВИ супер много... не знам как си с него още... но казваш, че все пак е сладък... ПфФф определено имаш проблем... нз... прекалено е сложно!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]