.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    Супер фен
    Ауу сладури

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    много сте зле бе ! И вие сте били малки и вие на тая възраст сте започнали за усещате първите до този момент непознати трепети нали бе ? Кво се правите на велики "олее детската градина , ние тука не търпим малки , щото сме VIP" аре осъзнайте се малко ! Иска ми се да можех да ви видя когато сте били на 12 и аз да съм по-голяма .. ще ви направя на нищо , както направихте с горкото момиченце
    Така , не разбрах какъв ти е въпроса но ще ти дам съвет , да си останеши с приятелчето ти и си се забавлявай . А на 10 годишния господин мисля , че скоро ще му мине ;]
    Напълно съгласна съм с теб !

Някой спомена че 10-12 годишните не били тийнове леле майко ти оглеждал ли си се наоколо да забележиш,че има 10-годишни момичета , които бият по точки и 14-годишните дори ?
    Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай,че си е отишло.
    И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.
    Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце.

Аве забранена любов не беше ли по-късно ?
    Btw: Според мен на тази зряла възраст .. трябва да направите една шветска ... 3-мата... !

Re: Той ме нерви

Цитирай Първоначално написано от Elika
    Значи аз съм на 12 и съм момиче. Имам се приятел и си го обичкам . Само че момче на име Симон (поляк-не че ми пречи) постоянно ми казва че ме обича. Той е на 10...и мисля че е малко малък. Иначе сме си много добри приятели и не искам да си загубим приятелството като станем гаджета. А иначе той е много сладък .... и не съм много сигурна дали го харесвам. Моля дайте ми съвет. Благодаря предварително

оох майкоооу....и кво?само ще се държите за ръчица а?

Град
    ForSaken city (:

Re: Той ме нерви

Цитирай Първоначално написано от Elika
    Значи аз съм на 12 и съм момиче. Имам се приятел и си го обичкам . Само че момче на име Симон (поляк-не че ми пречи) постоянно ми казва че ме обича. Той е на 10...и мисля че е малко малък. Иначе сме си много добри приятели и не искам да си загубим приятелството като станем гаджета. А иначе той е много сладък .... и не съм много сигурна дали го харесвам. Моля дайте ми съвет. Благодаря предварително
    Така да започнем с подчертаните думи/изрази.
    Ти си на 12 и вече говориш,че имаш приятел и го ОБИЧАШ .. ама на всичкото отгоре той е на 10 ама въпреки тва от малък харесва какички.. Много добри приятели сте ама въпреки тва сте гаджета и много се обичате .. Аамаа и не искате да си загубите приятелството въпреки че сте гаджета .. И така да обобщим ти го харесваш щото е малък и постоянно ти казва че те обича или го харесваш щото е многоо сладък когато се напикава нощем ..
    Значи има няколко вариянта
    1. Темата да е пълна ебавка (което е най-възможно)
    2.Вие двамката да сте психично болни ..
    или 3 . Вие да сте брат и сестра ама ти да не го признаваш .. е па не .. Вие ме убихте ..

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    тая тема цепи мрака просто
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    ахх..отново детската градина... ти си на 12 ,тоой на 10 и те ''обича''..извинявай че ти го казвам ама на 10 години истинска лЮбов няма ........ иначе да тая тема просто цепи мрака отвсякъде

Не нападайте така децата! Сякаш не сте били колкото тях и не сте си харесвали някой макар и тайно и сте се надявали да стане нещо ..

по темата:
    миличка не му обръщай внимание на това 10годишното момченце...
    Бъдете щастливи с гаджето! Айде успехчетаа!!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

оле как може да го търпиш по дяволите!!! та той ТЕ НЕРВИ супер много... не знам как си с него още... но казваш, че все пак е сладък... ПфФф определено имаш проблем... нз... прекалено е сложно!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си