Цитирай Първоначално написано от Brutalkiller666
Цитирай Първоначално написано от mmilichka
тоя форум от теен се превърна в детска градина бе
Elika на 12 години незнаеш за любовта, приятелството и връзките.Вие си мислите, че ходенето се свърза само с едно лапешко харесване.Абе вие сте на 12 за какво харесване и за каква обич говорите бе.Сигурна съм че половината от форума на 12 са играли със куклите или с моторчета и са строяли замъци на плажа, а вии ми са влюбвате и разлюбвате.
Също така незнаеш и нищо за приятелството.Вие сте приятели ама не искаш да го развалиш ако тръгнете Ако сте приятели как да го кажа той те обича приятелски ама аз кво ли ви обяснявам на 12 вече ги разбирате много повече от нас
Да ти кажа децата вече са много по отракани..макарче да отбележа аз на 12 годишна възраст не се бях влюбвал..даже тогава не се и интересувах кой-знае колко от момичета..но пък тогава манията ми беше друга..не не си играех с моторчета и не правих пясъчни замъци..съшност тогава ме пропушиха..пропиха и леко продрусаха..Но сега и децата в 1 клас могат да ти обяснат процеса на напушването или химичния състав на амфетамина....нека се "обичат" важното е че сте млади и трябва да ви е забавно..а ако много ти досади тоя му кажи че си падаш по батковци

Edit: Кат се има напредвит скороста на развитие на днешната младеж може би ти го казва просто защото иска да те вкара в леглото
Той е тъпак и не съм сигуна дали изобщо знае какво е това