- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем - Скъсан презерватив.
снощи с приятеля ми правихме секс и единия път той не свърши. после презервативите бяха на земята и като станахме ги изхвърлихме в плика, ама той после като е проверил и единия е бил скъсан ама не знае кой и дали е свършил в него. сега не знаем нито кой е нито дали се е скъсал по време на акта. Мен точно в деня преди да правим секс ми свърши цикъла та нз , възможно ли е да е станл гаф и ще трябват ли хапчета ? Ако да, колко пари са
I lost colors of my face
In that moment I thought... I was dead
What can I say the same old story
I feel the pain but I am not sorry.
и какво кога може да си направя тест. знам ли help плс
хапчето е 25 лева
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
дори в теб да е свършил, 1 ден след цикъла има мн малка вероятност нещо са е станало. пък как не знае свършил ли е в него или не? изсипвате си спермата в коша ли преди да ги хвърлите тея презервативи? ако в тоя няма а в другия има може да си извадите лесно изводите.
ем не ама те са се омешали в плика после и не знаем кой кой е и кога се е скъсал , може докато е бил по земята или после в плика или не знам, да пия ли хапчета какво да правя, в паника съм помагаите![]()
Нищо ти няма. А хапчето варира около 28-32 лв.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
наистина ли мислите че нищо ми няма и да не пя хапчета ?
Още утре едно тестче си купи.
ама то нали не може теаст веднага след това или може и ако може как се казва. хора отговаряйте плс за пръв път ми се случва много ме е страх
Тест се прави първия ден от закъснението на цикъла или 2 седмици след акта.Първоначално написано от karkadeussss
а ескапел действа ли защото ми свърши вчера сутринта . тази сутрин правихме секс, а утре ако го пя какво ще стане. кавете как мислите дали изобщо да го пя
Офф само глупости правите.Ескапеле би трябвало да действа по всяко време.Аз не разбрах как така не знаел дали е свършил в презерватива или не?Спермата краченца ли има,та бяга?Логично е,ако и в двата презерватитва няма сперма да се е скъсал този,в който е имало...И евентулно да е изтекла някъде.
НЕ ПИЙ ЕСКАПЕЛ!
а като е в деня след цикъла по малък ли е шанса да е станало нещо и има ли шанс изобщо
приготвяйте креватчето
zащо да не пия ескапел ми ако е станало нещо
има мнооого малка вероятност да стане нещо докато си в цикъл. както и 1 ден след това. забременява се когато си в овулация, която също може да се следи с тестове.