- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допълнителен тестостерон
Имам няколко въпроса отностно допълнителното приемане на тестостерон. Моля ви за сериозни отговори и то ог хора които имат представа какво пишат а не за неща от сорта на "ще станеш като Шрек", "не знам какво ще стане", "питаи доктор" или нещо подобно.
Сега на въпросите:
Какви са начините за приемането на тестостерон. Знам за инжекции но има ли и други начини?
В какви дози се поема и колко често?
От каква възраст нататъка може да се приема?
Какви са траините промени в тялото? (Нека отговорите по възможност да не са догатки.)
От ендокринолог ли се предписва и при какви обстоятелства?
Предварително ви брагодаря за сериозното отношение.
Мога да ти отговоря само, че преди 16-17 не е препоръчително...
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Най - добре отиди на лекар![]()
Cruel Intentions
Както сигурно личи от въпросите ми проучвам въпроса за "набавяне" на допълнителен тестостерон.Първоначално написано от loveme
Както сигурно личи от въпросите ми проучвам въпроса за "набавяне" на допълнителен тестостерон.Първоначално написано от loveme
Е точно тва дето каза, че не иска да му пишете, вие точно тва му пишете...
I lost colors of my face
In that moment I thought... I was dead
What can I say the same old story
I feel the pain but I am not sorry.
Да де ама те и друго не пишатПървоначално написано от Parvink
![]()
Явно няма хора с информация по въпросите ми.
О верноПропуснала съм първите хм.. няколко реда
ами тва е тийн форум.. никой не може да му каже дозировка. а и нали вече в аптеките искат рецепти.. или може би ние ще му я издадем
в тоя форум има само двама трима дет по разбират от здравни "проблеми" и т.н.. и тва са kalpazanka i batdoki, които се навъртат повече в "Здравословни.." проблеми ли беше
не помня .. бе тва дето е под секс
![]()
А тестостерона .. нали е мъжки хормон и предполагам че ще има повече окосмение примерноа тва от кой лекар се предписва няма значение.. в смисъл дори и да отидеш при личния той може да те насочи към друг поне ще си вземеш и направление
![]()
Cruel Intentions
Това за дозировката наистина не му е тук мястото.
Иначе и аз се сетих за окосмяването, разширяването на раменете, уголемяване на пениса и тн и тн самоче не съм сигурен за тях и затова питам.
На колко си ако не е тайна??? Не виждам смисъл от допълнителен тестостерон ако си под 20 години.Причината е ,че колкото повече тестостерон имаш ,ще произвеждаш и повече естроген за да има хормонален баланс.Ти сам си правиш толкова тестостерон колкото тялото ти смята че имаш нужда.
Има метод и да пиеш хапчета ,но те прецакват черният дроб. Високите нива на мъжки хормони в крайна фаза водят до импотентност(не можеш да си го дигнеш).
Има ли и други странични ефекти?Първоначално написано от garret
Това дето казваш че тялото си прави колкото има нужда не е точно така. Аз съм на 17 и нивото на тестостерона ми е почти на долната граница(правил съм си изледвания и дори докторите се чудеха дали да ми предпишат тестостерон и затова реших да разпитам малко).
Все пак мисля че след като е въведено като метод в медицината значи има причина за това и телата на някои хора не произвешдат достатъчно.
С понижаване количеството на тестостерон се намалява поддържането на следните функции:
- поддържане на мускулната маса и сила;
- поддържане на плътността на костите и тяхната сила;
- потентността
- мозъчна и физическа енергия
- повишени количества тестостерон повишават риска от рак на простата
Приемането на допълнителни количества тестостерон във вид на таблетки, крие рискове за здравето. Например доказано е за таблетки, съдържащи естроген и метилтестостерон, приемани от жени, че се повишава риска от рак на гърдата. При мъжете екзогенният тестостерон може да предизвика поява на акне и омазняване на кожата, увеличаване на хематокрита, сънливост предпоставки за поява на рак на простатата и спиране на сперматогенезата, което води до безплодие.
De-Phazz - Anchorless
А защо си решил, че ти трябва допълнително?
^Човекът си каза- правил е изследвания, резултатите са под референните граници и лекарите са обмисляли вариант да му предпишат!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
vi6 sa brat moga da ti otgovorq samo na 2 vaprosa. na edinq 6te otgovorq po sledniq na4i zna4i po4va da se zima testosteron togato zabeleji6 4e nqma rastej na muskula.a promenite v tqloto sa okosmqvane po nqkoi 4asti na tqloto. vlezni v nekoi sait
s tova moga da ti pomogna otnostoq tazi tema i az te zanimavam s bodybilding![]()
Щом е така - може !Първоначално написано от kalpazanka
Защо пита тук тогава ?
Не разбрах какво му е лощото да пита тук.Все пак единици са лекарите, които отделят 1 астрономически час да ти обяснят какво, що и как. А и има вероятност по темата да се включи и човек, който е минал по този път. Хайде всички дами, които се съмняват, че са бременни, да ги нападаме с въпроса що не питат гинеколозите си и що пишат тук! Ми това е тийнпроблъм- форум, в който се пише за и по проблемите на тийнейджърите. Авторът има проблем и пише тема. Който е запознат или е минал по този път, пише лични до автора или пише в темата, без да се нервира излишно.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Мога да напиша какво съм чел по въпроса.Начини за приемане: инжекции,хапчета,хапчета за смучене под езика,крем за намазване. Дозата е различна за всеки препарат.Възраст на вземане?По преценка на лекаря и според целта.Закъснял пубертет,неразвити полови органи, други причини?Само от едно изследване не може се прецени,толкова ли е хормона или резултатът е случаен?
Значи с тоя хормон внимателно.Защото увеличава много мускулите,но спира растежа на височина.Приет в по-висока доза подтиска компенсаторно производството на собствения хормон.В още по-големи дози направо блокира тестисите на момчетата и те атрофират.Остават много малки,както и пенисът.После на 20 години може да ти е като на 10-12 годишен,а гласът-тънък като детски.Хормонът стимулира окосмяването и повишава хемоглобина.Най-добре е ендокринолог да го предпише и изчисли необходимата доза.
Именно. като му го е казал лекар, той и да му каже как и колко. мн е индивидуално - кг, височина, възраст....Първоначално написано от NeZaPoznat
ами не е хубаво съвети точно тук да търси. все пак тестостерона не е витамин Ц че всеки да казва по колко на ден взима.Първоначално написано от kalpazanka
иначе в точните за човек дози, няма да станеш като Шрек споко. и ушите няма да ти пораснат. за хуя незнам, но на дали ще си против
Бъди мъж!Имаше 1 предаване ... Пратиха 1 смотаняк във фитнеса да се бъхти и също така прави секс. Тестостерона му бая се повиши
А и като са ти предписали какво се чудиш ... Малко по малко
![]()
Станислава
Ако ще примаш тостестерон трябва задължително да е под лекарски контрол ,тъй като можеш да си причиниш много и нелечими проблеми.
Тостестерона го има под всекакви форми -кремове ,хапчета ,инжекций.
Попринцип спорта повишава нивата на тостестерон в кръвта и редовно ако ядеш прясно свинско и телешко месо (нивата на тостестерона в кръвта на свинете и телетата са по-високи от тези на човека и човешкия организъм огранизма го усвоява на 100%) давай го 6 месеца на спорт и месо направи си изследвания и ако няма промяна си говори с лекарите за синтетични продукти.
Йога и мъдрост
Явно не си ме разбрал/а, затова ще го напиша удебелено- Който е запознат или е минал по този път, пише лични до автора или пише в темата, без да се нервира излишно.Първоначално написано от Ufff
едно знам със сигурност и то е, че няя ти порасне пишката от инжекцииПървоначално написано от foragoodparty
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма