.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    ООлее, кефя си се на класа! Супер яки са
    И в цялото даскало има яки хорица
    А вчера (четвъртък)) си тръгнахме с 1 час по- рано, защото имаше тревога, че има бомба в училището
    Това стана третия блок, изведнъж както си учим, гледам двора започна да гръмжи от деца- цялата английска навън, само ние вътре. Едни ученици нещо ни викат през прозорците, едно момиче написа на тетрадка "БОМБА" и като ни го показа, ние
    Излязохме навън, но се оказа фалшиво
    Ама си беше страшничко
    Ахахаха, баси филмите
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

явно е национална практика ...
    dilated dead not an option

Град
    София
    Оф, шибано ми е, ама не ми се обяснява защо...Шибания. Умира ми се от няколко години насам, на никого не съм го казвала, ама сега го пиша! Искам да умра и да отида там, където ще има кой да ме разбере, да му еба майката да му еба!
    In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...

Град
    София
    А, да...и това дори не е моя профил, майка му тъпа...
    In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...

да ти го тура

имах проблем.отдушних се.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    проблеми насам проблеми на там .. сички ми викат сички ме нерват.. най - добрата ми приятелка вече не е това което мислех

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Чувствам се като последния човек на Земята, сякаш съм сама и няма с кой една дума да си кажа. Супер самотно ми е.

"Най-добрата" ми приятелка е долнопробна лъжкиня.... казаха ми, че ме лъже както и ми доказаха, че ме лъже, но с условието "прави се, че не знаеш, защото иначе аз ще изгоря" окей 1 2 3 седмици 1 месец...
    аз не мога да я трая.... постоянно ме лъже за едно и също нещо в очите.... а това лицемерие.. "как е ръката ти" < кво и пука за ръката ми "ти si ми най-добрата приятелка И НИКОГА НЕ СЪМ ТЕ ЛЪГАЛА" "как си" < ооооооо jesus ако съществуваш... моля те спаси ме от тая i can't suffer her

ByK и BrainPants- напоследък и аз се разочаровах от човека, който наричам бфр. Знам, усещам я, когато ме лъже, познавам я толкова добре, че дори по скайп разбирам, че казва лъжа. А от всичко най- мразя лъжите... и долнопробните опити за клюки. Правя се, че и вярвам, въпреки че дълбоко в себе си се мразя за това... Особено и се дразня, когато се опита да клюкарства- аз не съм такъв човек и няма да бъда. Много ме интересува кой с каква ориентация е, кой е правил секс и кой не е. Всеки решава за себе си... Както и да е, радвам се, че съм в ново училище и макар че си мислех, че класът ми ще ми липсва, това, което е останало от него... дори не ме интересува. Явно съм била сляпа за всичко, което ме е заобикаляло... Съветът ми към вас е да поговорите с най- добрите си приятелки, понякога разговорите помагат.. Въпреки че при мен просто се обля в сълзи и започнаха едни обещания, едни клетви, едно уж разбиране, че знае, че е сгрешила.. А сега вече е нищо.
    Cassie - Не си САМА! И аз понякога изпитвам такава самота, но когато споделя с някого, разбирам, че не съм сама. Имам родителите си, имам и някой друг приятел, на когото знам, че мога да разчитам. Имам и себе си. Ако се чувстваш сама, промени го! Никой няма да ви помогне, ако не се опитате сами да си помогнете, нали знаеш?

Та сега... Ето и моите жалби. МОят живот напоследък се обърка, превърна се в това, което не искам да е. Много хора, на които имах доверие, ме разочароваха, намерих нови приятели, за които все още не мога да твърдя, че са истински. Все по- често ме навестяват разни мисли, които даже се срамувам да споделя... Представям си, че някой ме целува, че ме прегръща, гали... И най - странното и ужасно е, че е някой, който случайно съм видяла, харесал ми е като външност! А .. най- гадното е, че такова нещо в близките 1-2 години, че и повече, едва ли ще ми се случи. Кой, по дяволите, би погледнал малкото, почти петнадесетгодишно момиче, което ходи с патерици..? Кой би пожелал да сбъдне мечтите му?!
    А на всичкото отгоре, май харесвам едно момче от моя клас. В сравнение с другите от класа, той изглежда направо невероятно. Не мисля, че съм луднала по него, но ми направи силно впечатление и ми допада. И все пак не искам да го харесвам- има гадже, пък и едва ли би ме харесал. Не искам да се "влюбя" в него, защото имам горчив опит с безнадеждната, несподелена любов и последствията от нея, макар онова момче да беше съвсем различно от това. Съученикът ми е мил и добър, умен, интересен и забавен и все пак какво биха променили тези факти, ако само аз го харесвам?! Пак аз ще съм страдащата, тази, която знае, че е безнадеждно.. Не искам да го харесвам.
    Е... това е от мен засега. Доста дългичко стана, доста тъпичко е, доста детско.. Но това чувствам...
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Представям си, че някой ме целува, че ме прегръща, гали... И най - странното и ужасно е, че е някой, който случайно съм видяла, харесал ми е като външност! А .. най- гадното е, че такова нещо в близките 1-2 години, че и повече, едва ли ще ми се случи.
    А на всичкото отгоре, май харесвам едно момче от моя клас. В сравнение с другите от класа, той изглежда направо невероятно. Не мисля, че съм луднала по него, но ми направи силно впечатление и ми допада.
    Все едно аз съм го писала .При мен е абсолютно същата ситуация.Почти всяка вечер си лягам с тези мисли.
    А с момчето е същата работа

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Много се кефя, че ме приеха в английската (Бургас) , много ме радва новият клас ,новите приятели и нямам търпение утре пак да отида на училище и да се пукаме от смях заедно
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Много се кефя, че ме приеха в английската (Бургас) , много ме радва новият клас ,новите приятели и нямам търпение утре пак да отида на училище и да се пукаме от смях заедно
    И аз съм така. Аз съм в Английската в София и класът е много готин. Сега обаче 2 седмици няма да ходя на училище и няма да ги виждам Което е супер гадно, защото свикнах с тях и ще ми липсват
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    Чувствам се като последния човек на Земята, сякаш съм сама и няма с кой една дума да си кажа. Супер самотно ми е.
    Чувствам се по същия начин . В новото даскало имам много познати , но не ги допускам до себе си ...... Всичко старо ми липсва .... Без да го искам всички ги сравнявам със стария клас , със старите познати . Не вярвах че ще ми е толкова сеч . По немски изобщо не ми върви и часовете ги прекарвам в мислене за това кой от новия клас прилича на тея от стария .... Момчето което харесвам се държеше супер як , но напоследък всичко се провали . Не разбрах какво изобщо стана . Един ден видях, че в скайп ми е на "обмислящ пълномошно" . Помолих негов приятел да разбере какво става и той ми каза само , че въпросното момче е казало "Не ми се занимава " . Изобщо не разбрирам какво стана .... Чувствам се толкова сама ...........
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Нещо замлъкнахте, ей!
    Ами аз какво да споделя- не съм в София, а един мн. добър приятел, който учи актьорско майсторство, днес (неделя) и утре има премиера на представлението, което репетираше в последните 2-3 месеца. Беше ме поканил, но сега нe мога да отида! Мн. ме е яд и ми е гадно, защото знам с какво нетърпение той чакаше този ден и колко труд е положил... а няма да съм там най- малкото за подкрепа... *cry*.
    Сигурна съм, че ще се справи супер.. Той ме успокои, че ще мога да го гледам по- нататък, но все пак ми е гадно *cry*
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

Пфф.. нещо се присетих за приятелите си от морето... И по- скоро за един Мартин. Всички ми липсват, но някак той сякаш най- много. Чувствах се спокойна в неговата компания, беше ми забавно и интересно... Някак... абе не знам. А даже не мога да си пиша с него, защото не ми е приел пълномощното в скайп... НЕщо се сдухах, ужас..
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

апфффффф днес по музика се бяхме разместили...дотук добре...хуу се тая...един идиот от класа ми седна до мене и бях с някфа пухина блуза...и той някво ме обарва *ТАМ...горе не долу* и аз го удрям и му викам да престане и той само се захили и вика "ама аз само искам да видя дали е меко " и пак тръга да ме обарва егати тъпите момчета бе и се преместих де...много е смотан бе д**ааааааааааааааа адски ме нервира а...имам 4 по БГ егати кефа *похвалете/оплачете се и вия де*
    If you love pink,
    you stink
    If you love black
    you rock.

Disappear,
    go away,
    don't ask for me today,
    just don't get in my way,
    I didn't had a nice day.

Хаххх Току-що показах среден пръст на майка си, без да искаам Оправям си лака и каквато съм си блейка съм пропуснала да си изрежа нокътя на средния пръст. И тръгвам да си пиля ноктите и стигам до него, и викам "Мамо" и и показвам Умрях си от срам, никога не съм показвала среден пръст, камо ли в нейно присъствие.
    Абе така като се разказва не е никак смешно, ама като го направих
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

Град
    found myself in wonderland
    xaxax

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    охххх главата ще ми се запали от проблеми ... заветния край на месеца, дано да успея и всичко да се оправи, че не знам просто ...
    в даскало ми е забавно като изключим излагането ми на няколко контролни ...
    но да и аз се чувствам сама ... и мисля, че сънят ми е най-хубавото време ... времето за мечти, копнежи и старания ...
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Оле, хора, толкова имам да наваксвам по английски.. Чак нямам думи, ужас. Ох, ужасен съм мързел! Бях си взела учебниците да пиша, да уча, обаче кво стана- отворих ги 4 пъти за 20 дни!! Мн. съм зле, просто не мога да се понасям..
    Не знам как ще наваксам... Винаги правя така- уж си обещавам нещо, решавам, че ще уча, но изпълнението.. Хх... дразня си се! Как да променя нещо... ???
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    Искам да се променя,но не мога

Усещам, че идва сезона на промените. Тази година много неща започват да се променят.. Някои към много по-добро, други (в личен план) към много по-лошо. Иии ми е много смотано. Цялата тази шумотевица и всички безгрижни хора.. Егати !
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Опитвам се да приема промяната,която се случи в живота ми обаче не мога .. поне не още.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Ох..
    Тъпата Деница прави въртели..Не иска да излиза с нас-приятелките й, а с шибания ни клас и то точно когато преди седмица каза, че няма пари..А изведнъж извират отнякъде тия парици и прассс на "Воеводите" да идем..с мръхлите от класа..Не за друго..като оставим това, че постъпката й е отвратителна , се опасявам, че нарцисизмът ми ще бъде жестоко наранен, защото на мен ми пука от това какво ще ни одумват, на нашата си групичка..Мразя да го правят, мразя да се втренчват в мен, мразя да обсъждат личният ми живот, поведението ми в клас, отношенията ми с някои индивиди..И като разбера ще се издразня още повече..Да..пука ми за мнението на останалите..Такава съм сии..
    Второ..Не мога да се примиря с мисълта, че ме преживя..Не мга..да кажа : Той си има нова приятелка.. без да ми приседне в гърлото..Толкова ми е мъчно, толкова се обезверих напоследък, чувствам се много малук човек..И даже ей сега като гледах "Отечествен фронт" .. Обикновено силните хора са най-слаби..Българските инститции към които можеш да се обърнеш за помощ, затварят вратите си пред теб и именно на теб, малкият човек не ти остава нищо освен да живееш в един онеправдан екзистенциален ад..И , за д ти бъде обърнато нужното внимание трябва да отвлечеш автобус, самолет или да залееш някого с киселина..И всичките тези мисли, които се пораждат в главата ми, са откакто той си тръгна..ДОкъде го докарах..над какви мисли може да те доведе една раздяла 2 години по-късно..Да не говорим, че от тогава човек не съм допускала до себе си по никакъв начин..Трудно е..Дразнят ме влюбените двойки, мразя ги, искам когато ги видя в интимен момент на някоя пейка, земята да се отвори и да ги погълне..Отвратително е...И ако не бяха темите ми по литература, не знам докъде щях да стигна...да се разсейвам с нещо, макар и за кратко ( 5-6 часа) .. и после пак същите мисли за "с кеф излежани присъди" "криминално досие" и прочиета...
    На моменти се мразя, защото съм ревнива...Много актуално..Ревнив младеж от Чирпан отвлякъл бившата си приятелка, защото чул , че вече го е прежалила и има нов..Отвлякъл я , натикал я в багажника на колата (след като и отрязъл косата за назидание) и карал Чирпан-Стара загора два пъти, докато тя е ..нали..в багажника..Интересна перспектива...Но много черни мисли ми се развилняха в главата след статията..и вестници вече да не чета...
    А преди бях мн усмихнат човек..
    Написах го не за друго, а защото никой няма да му обърне внимание ..повечето дори няма да разберете това което съм написала.. Просто го изливам..

половината ми приятели ми забравиха рождения ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си