- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Отдушник...
bebeto_91 - Нима искам много- колко ли пъти съм си задавала този въпрос. Много! Но винаги стигам до задънена улица, търсейки отговора. А защо си мислиш, че не си достатъчно силна да се справиш с проблемите си? Просто трябва да повярваш в себе си и всичко ще е ОКЕЙ.
bloody F - Казваш, че имаш много свободно време, в което няма с кого да излизаш и какво да правиш. Ами, щом имаш задачи, нима това не е начин да запълниш времето си? Друго нещо е, ако те мързи. Но все пак може да се стегнеш и да използваш час- два за решаване. А през другото време- чети книги, гледай филми, изобщо прави нещо, което ти доставя удоволствие. Няма да усетиш кога приятелките ти ще се върнат и ще излизате заедно![]()
капризч0за - Защо трябва да се връщаш в Шумен? Къде си? А какъв е проблема с момчето? Не разбрах много от това, което си споделила, но ако ти е олекнало, няма защо и да разбраме, нали![]()
NoContinuation - Ами стегни се! Животът е пред теб. Какви са тези песимистични мисли от теб? Изтрай още малко, училището идва, нищо, че ще учиш с хора, които познаваш и дори не понасяш. Че ще ти липсват, няма спор. Аз ще съм в ново училище и на 15. 06. ми беше гадно, защото все пак 7 години съм учила с тези хора и колкото и тъпи и смотани да са, пак ще ми липсват. Ще ми липсват глупостите им. Ще им липсват закачките им. Но това е ЖИВОТЪТ. Не се бой, той е пред тебе, както вече казах. Имаш още мноого години пред себе си...
sexydevil - Кой е котйо? Много съжалявам за него. Гадно е, когато се привържеш към животинката и тя умре, особено по такъв начин.
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.