Ебаси! Това момиче е такава егоистка! Само за себе си мисли, не смее да направи нещо най-елементарно за другите, мързи я да диша, не си държи на думата и още 1 000 неща ме дразнят в нея. Нямам намерения да я превъзпитавам или да й го казвам, защото не аз съм човекът, който трябва да го прави. Просто ме изказва извън нерви.
А пък едно друго момиче за 100-ен път ни отменя срещата. "Айде след малко на площадката пред нас." и след 20 минути "Ама, аз няма да излизам, защото реших да ходя с мама еди-къде-си." Хубаво е, че излиза с майка си, но да мисли преди да си уредим среща, защото така разбърква и моите планове. Много безотговорно от нейна страна.

В себе си се дразня на това, че все ми пука за чувствата на другите, докато на тях не им за моите. Колко съм глупава! Трябва да проявявам повече характер в неприятни ситуации, за да не ми става гадно, че съм казала истината на някого, когато се е наложило (налага се, когато прескочи границата).
На още нещо се дразня в себе си...Понякога премълчавам важни неща, уж да не съм правела демонстрации. Какви демонстрации, бе душа? Това са естествени неща, ама го осъзнавам след една седмица.

И друго...много се влияя от чуждото мнение. Когато то е негативно, ми става гадно понякога. Ебаси тъпотията! И все търся грешката в себе си при положение, че я виждам в другия.
Пример:
Виждам едно момиче от уроците ми, с което никога не сме контактували, но не мога да я позная в лице. Тя минава покрай мен и чувам, че казва на приятелката си "Ей тая ми беше от уроците. Ебаси злето е." и ме изгледа странно. Аз само отместих поглед, ама ми стана гадно. И защо? Защото това момиче няма елементарно възпитание? Става ми гадно за това, че нечии родители не са отделили достатъчно внимание на детето си? Много съм зле, наистина.
Трябва да стана по-уверена в себе си. Ама понеже съм една много тъпа зодия, стремяща се към непрекъснат баланс, не мога да се отпусна, да мисля нормално за себе си- без зорлем да си сривам самочувствието, посочвайки си собствените грешки.
Въобще съм много тъп човек...понякога допускам другите да оказват влияние върху собственото ми мнение, което в дадени ситуации дори липсва. Сама на себе си тежа понякога- толкова съм неуверена.