.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111
    В момента няма от какво да се оплаквам, дори напротив- много съм щастлива. На морето съм, при леля, и ми е супер готино- много яка компания има .. като изключим загубата на потника ( ), всичко е на 6
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Обичам един. Той пък забегна нанякъде и ни вест-ни кост от него.. Друг ми се лигави и ми привлича вниманието.. И си викам днес "дай да го опозная поне" ..
    Ама пък се сетих, че моя може да си помисли кой знае к'во.. като го знам какъв е. Сега не знам как да убия скуката.

Край на споделянето
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Некфо ми е неникфо некфо и искам някой да ме гушне :S
    И към дъното да тръгнеш дори,
    ще съм с тебе чуваш ли.
    И лицето твое над водата ще държа,
    за да не потънеш никога.
    Дори живота да те промени,
    ще те обичам чуваш ли.
    И каквото мога и не мога ще ти дам,
    няма никога да те предам.

Цитирай Първоначално написано от denuutu
    +1
    Както си бях в добро настроение, изведнъж изчезна
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

Град
    in my world!
    ами какво да ви кажа най-добрата ми приятелка пак заминава за Канада след като си дойде за лятото толкова ми е мъчно а като я гледам как плаче ми става още по зле утре нз как ще я изпращам
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Не знам дали слушаш чалга, но тази песен е точно като за теб : Ивана- Аз съм с теб. Слушай я! И не плачи...
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

Искам да споделя,че много искам да си се прибера в моя си град .. ии да се гушна в един човек много много много силно,защото адски много ми липсва.И още какво да споделя .. че попринцип не искам да ми липсва и се опитвам да не е така,да не мисля за него,но е невъзможно пък и като се има предвид,че той ме търси постоянно става още по-зле. ;// Какво друго да споделя .. опитвам да се да накарам сърцето ми да не чувства някои неща,но .. без резултат. ;// Жалко за мен ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Цитирай Първоначално написано от denuutu
    +1
    Както си бях в добро настроение, изведнъж изчезна

и аз така

Много съм тъпа.. защото... когато видя някое хубаво момче и го харесвам, започвам да си представям разни работи, които естествено не стават реалност, и ми става кофти. Толкова ли съм изпаднала, че всеки срещнат става предмет на въображението ми?!
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

Не,не си изпаднала.Спокойно.
    Все ще си намериш някой,който да те разбира..ии..този път плановете ти ще станат реалност.
    Има мноооого време.Недей да се обиняваш за нищо.
    Азз.. аз не знам какво да кажа.
    Искам по-бързо да минават дните.

Искам да бъда обичана..
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Скоро заминаваме с приятеля ми за друга държава , а усещам как от известно време насам все повече се отдалечава от мен . Разговорите не помагат. Трудно ми е да го разбера
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Голям фен Аватара на liim0nka
    писна ми да е все така
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мисля си, че мечтите уж са безплатни, а всъщност често плащаме с тъга за тях...
    Толкова много мечти имам, но никоя не се сбъдва... Няма как да сбъдна сама по- голямата част от тях и всичко е само мечти, напразни мечти и надежди
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    в събота съм канен на рожден ден.. на метъляга.. той самия вика да му донеса квото сметна за добре като подарък, ама аз го знам, че е малко стеснителен и скромен... ии ако може да ви питам няква идея кво да му купя... щото на мене ми излизат само метълски тишъртки, ама той има доста... anything?
    I az imah podoben problem, ama se opravih. Shtqh da ti pomogna, ama ti si pisal predi 2 meseca

sorry za latinicata. Shte si popravq mnenieto kogato moga.

Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    ами какво да ви кажа най-добрата ми приятелка пак заминава за Канада след като си дойде за лятото толкова ми е мъчно а като я гледам как плаче ми става още по зле утре нз как ще я изпращам
    Radvai se za neq. Moje da i e my4no, no 6te svikne i 6te i predostavi dobri vyzmojnosti, na neq i na semeistvoto i. Pak 6te si pi6ete, ne e tolkova trudno. Samo v chasovata razlika, no i tova moje da se uredi. Az imam priqteli, deto ne gi vijdam po 2,3 godini, nishto 4e sa prosto v drug grad, a ne na mainata si Kanada ama pak sme si blizki. Aide uspeh

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ооф чувствам се толкова странно,хем ми е яко,че се прибрах в Сливен .. хем ми е адцки тъжно и цялата работа е супер загубена.

Град
    из източната част
    чувствам се много странно ама същевременно ми е добре... студ и дъжд идват а настроението и мисленето ми се подобряват, ама все пак се чувствам странно
    това за който го мързи ,да бе

Супер глупаво ми е тая вечер . Реве ми се а не мога . Харесах си един супер сладък обаче незнам кво да напрая . Лафиме си и имам чувстовто че ми се радва , ама тая вечер стана някакво тъпо . С причтелите му казаха как ще се приберат до тях и после пак ще излязат . Чакахме ги околко 30 мин пред блока им с една фр , но решихме да се качм да сги извикаме , а тосе оказа , че не са се прибирали . Знам че е станало нещо не нарочно , обаче се сдухвам и аз незнам защо .Няма нужда някой да чете или да отговаря просто ми се сикаше да споделя .........
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

мм да.. тъп0 се е п0лучил0 да ги чакате.. ама вие трябва да се разберете да излезете заедн0 някъде на кафенцее.. и такаа.. така мисля аз..

А сега да започна с м0я проблем..
    Не се разбирам с р0дителите си из0бщ0..
    За най-малк0т0 нещ0 ме наказват.. за най-малк0т0 нещ0 ми викат..
    а аз пр0ст0 искам да съм н0рмалн0 15-г0дишн0 м0миче.. к0ет0 да си излиза с приятели.. да се забавлява.. не казвам че не г0 правя.. н0 някак си не ми е д0статъчн0..
    Майка ми.. о0ф.. тя е адски яка на м0менти.. направ0 не м0га да и се нарадвам.. 0баче има едни такива дни к0гат0 нещ0 и има.. някак си п0-сприхава е.. за най-малк0т0 нещ0 ми крещи.. (кат0 се има напридвид ,че в къщи аз чистя.. в п0вечет0 случаи аз г0твя.. ) и ак0 съм се увлякла нещ0 цял ден на ПиСи-т0 и не съм свършила нещ0 какт0 тя г0 прави.. веднага съм наказана.. или без к0мпютър.. или без ключ0ве 0т нас.. преди п0ст0янн0 ми спираха парите за даскал0 и ми взимаха телеф0на.. .. налагал0 се е да се прибирам д0ри пеша 0т училище д0 вкъщи.. а аз живеех в крайните квартали на града..
    Баща ми.. ахХ .. при нег0 е п0-сложн0 .. т0й ми е д0веден баща.. н0 аз си г0 0бичав кат0 с0бствен.. мн0г0 пъти кат0 съм се сдухвала за гадже или за училище.. пуска няк0й лаф "нег0ва запазена марка" и ме развеселява
    н0 има м0менти к0гат0 е п0-гаден и 0т дяв0ла..

Сега.. не казвам че не съм правиле пр0ст0тии.. правила съм и правя.. кат0 всеки тийн..

Вярн0 е че п0вечет0 неща са мн сери0зни.. н0 не съм стигала д0 там че да се напивам и да правя пр0ст0тий.. бягала съм 0т нас.. г0нили са ме 0т нас.. изключиха ме 0т едн0 даскал0 (щ0т0 0бичах да бягам 0т час0вете ) .. не п0лучавам к0й знае какви 0ценки.. 0бщ0 взет0 така..

Стигаме д0 приятелите.. те са м0ет0 съкр0вище.. абе.. 0ткъм приятели не м0га да се 0плаквам.. п0знавам прекален0 мн0г0 х0ра и мн0г0 малк0 0т тях д0пускам в сърцет0 си.. защ0т0 вече нямам д0верие в ник0й..

И така.. сега чакам вашите мнения.. какв0 сп0ред вас трябва да направя за да п0тръгнат нещата

Ак0 съм ви 0тегчила... извинявам се..
    All my life I've been searching for you,
    everyday. So glad that I found you boy,
    all my life I've been feeling for you everyday.
    I'm so happy baby.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Отегчавате ме тъпи деца, особено тия дето използват числото "0" за буква "О"
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Благ0даря, че сп0дели, BlueAvalanche. Съжалявам, но не можем да ти помогнем !
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

YouCantStopMe ... сякаш говориш за мен. Като изключим това за приятеля.
    С най- добрата ми приятелка е същото, както при теб с едната. Мога да я изслушвам, тя може да споделя, дори когато не ми е особено интересно, пак проявявам интерес, но когато опитам да споделя нещо, не получавам нужните думи, това, което аз и давам.. Затова спрях да споделям...
    Ужасно е, но сега ще съм в ново училище... Надявам се да срещна някой, който ме разбира!
    Айсберг на две разделен.
    щом се ранихме така.
    стреснат от твойта ръка.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Благ0даря, че сп0дели, BlueAvalanche. Съжалявам, но не можем да ти помогнем !
    Ако беше поне малко по-умна, щеше да можеш.
    А, и не си особено готина така, не впечатляваш.

YouCantStopMe, е виж аз съм добър слушател и освен това съм много дискретен
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си