Боли ме ухотооооо!!!! Това е единия ми проблем, вече 3 часа ме мъчи! Другия е че с една от най- близките ми приятелки не сме се чували от мнооого време! Всеки път като и се обадя не може да говори, защото има някаква работа и не, не го прави нарочно. По принцип тя е от хората които твърдят, че никога няма да оставят приятелите си, заради гаджето си, но точно това прави. Това лято се запозна с едно момче на морето и той се премести в София, за да са заедно (поне той така твърди, но според мен не е баш заради нея). Наистина супер свестен е, доб ре се държи с нея...абе супер е момчето. Но откакто тя тръгна с него все "няма време". Вече не знам какво да правя, всичко опитах - сърдих й се, молих й се и пак едно ГОЛЯМО НИЩО. Постоянно обещава, че ще се обади, но не го прави - на мен ми е супер притеснено за нея, защото има и семейни проблеми... не знам какво се случва с нея.. нищо не знам. Аз и преди съм й казвала, че и да ме остави заради някой, после ако има нужда от помощ съм 100% зад нея каквото и да става, защото тя е орт хората които са ми доказали, че мога да разчитам на тях и наистина я обичам страшно много. Разбирам, че е влюбена и че иска да прекарва повече време с него, но аз не искам нищо освен 5 минутен разговор в който да ми каже какво се случва с нея. Проблема е че тя не само с мен се държи така, ами с всичките си приятели. Сега съм я оставила да прави каквото иска, не й звъня, н е я търся. Чакам тя да се сети за мен, не знам какво друго да направя. И това е! Въпреки това живота си продължаваааа Но ще гледам още по- оптимистично, ако спре да ме боли ухото! А дааааа и чичо ми е тъп, недоразвит, егоистичен, миризлив и смотан селски коч, който не зачита чуждо мнение и както повечето хора се смята за върховен съдник, а именно да решава дали някое живо същество трябва да живее или да умре!