Ох..
Тъпата Деница прави въртели..Не иска да излиза с нас-приятелките й, а с шибания ни клас и то точно когато преди седмица каза, че няма пари..А изведнъж извират отнякъде тия парици и прассс на "Воеводите" да идем..с мръхлите от класа..Не за друго..като оставим това, че постъпката й е отвратителна , се опасявам, че нарцисизмът ми ще бъде жестоко наранен, защото на мен ми пука от това какво ще ни одумват, на нашата си групичка..Мразя да го правят, мразя да се втренчват в мен, мразя да обсъждат личният ми живот, поведението ми в клас, отношенията ми с някои индивиди..И като разбера ще се издразня още повече..Да..пука ми за мнението на останалите..Такава съм сии..
Второ..Не мога да се примиря с мисълта, че ме преживя..Не мга..да кажа : Той си има нова приятелка.. без да ми приседне в гърлото..Толкова ми е мъчно, толкова се обезверих напоследък, чувствам се много малук човек..И даже ей сега като гледах "Отечествен фронт" .. Обикновено силните хора са най-слаби..Българските инститции към които можеш да се обърнеш за помощ, затварят вратите си пред теб и именно на теб, малкият човек не ти остава нищо освен да живееш в един онеправдан екзистенциален ад..И , за д ти бъде обърнато нужното внимание трябва да отвлечеш автобус, самолет или да залееш някого с киселина..И всичките тези мисли, които се пораждат в главата ми, са откакто той си тръгна..ДОкъде го докарах..над какви мисли може да те доведе една раздяла 2 години по-късно..Да не говорим, че от тогава човек не съм допускала до себе си по никакъв начин..Трудно е..Дразнят ме влюбените двойки, мразя ги, искам когато ги видя в интимен момент на някоя пейка, земята да се отвори и да ги погълне..Отвратително е...И ако не бяха темите ми по литература, не знам докъде щях да стигна...да се разсейвам с нещо, макар и за кратко ( 5-6 часа) .. и после пак същите мисли за "с кеф излежани присъди" "криминално досие" и прочиета...
На моменти се мразя, защото съм ревнива...Много актуално..Ревнив младеж от Чирпан отвлякъл бившата си приятелка, защото чул , че вече го е прежалила и има нов..Отвлякъл я , натикал я в багажника на колата (след като и отрязъл косата за назидание) и карал Чирпан-Стара загора два пъти, докато тя е ..нали..в багажника..Интересна перспектива...Но много черни мисли ми се развилняха в главата след статията..и вестници вече да не чета...
А преди бях мн усмихнат човек..
Написах го не за друго, а защото никой няма да му обърне внимание ..повечето дори няма да разберете това което съм написала.. Просто го изливам..