.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    И днес след толкова планувания и нагласи останах сама на Хелуин с тъпия костюм дето го бях правила 3 дена в гардероба!
    Нищо... Ще се опълча и аз срещу поамериканчването
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Имам чуството че сички са срещу мен
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на gabi_94
    писна ми от тва тъпо положение, хора не издържам, плача, плача и ми е супер гадно
    С един приятел бяхме на път да станем повече от приятели, но имаше мн пречки между нас и единствения вариант да се видим е той да идва в нас или аз в тях - и то само четвъртък, най-мн събота или неделя. Добре видяхме се няколко пъти, той идваше в нас, говорехме си много, гушкахме се, боричкахме се или просто лежахме един до друг и се гледахме в очите. Той ми казваше, че не мгоа да си представя колко мн ме ценял. Но и двамата знаехме, че има твърде мн пречки между нас(не ми се обяснява за тях, просто са адски много) И добре де, тъкмо като реших, че той е съгласен на варианта с тези ни срещи и варианта да ходим до съседния град...сгреших. Идва един път в нас, сичко супер, но вечерта не ми пише по скайп, на другия ден също и аз не издържах и настоях да ми обясни вече. Каза ми, че излизал с друго момиче и един вид са гаджета. По дяволите до скоро ми говореше така все едно е влюбен в мен, пфф каква съм наивна глупачка. И ми каза, че не искал да ми казва да не ме нарани. Аз му викам нали че няма проблем, че тъй или иначе между нас нищо не може да стане. И той ми праща некви усмивчици и вика: надявам се да го мислиш. Пише ми по скайп всеки ден, казва ми, че мн държи на мен...но явно ме приема като приятелка вече. Аз се опитвам да се отдръпна да не се наранявам повече. Всичко стана преди две седмици и тогава не усещах болката, но сега я усещам...усещам една болка в сърцето, буца в гърлото, постоянно мисля за него, липсва ми...Сънувам го непрекъснато. Той беше идеалния, беше почти същия като мен, само че момче. Допълвахме се страхотно, ако не бях тези пречки щеше да излезе нещо мн хубаво. Баси гадно ми е хора...не ми се е случвало преди, защото не се занимавам мн с момчета, да не кажа изобщо...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    По- тъпа телевизя от Нова тв НЯМА!!!!!!!! Там са най - големите олигофрени. За 15ти път не пуксат "Тетрадката" за да си дават малоумните предавания ор сорта на Вип Денсе или нещо такова! Толкова са некадърни, че и графика не могат като хората да си направят - за 15ти път вече не го пускат тя филм

Супер фен
    Толкова ме мързииии... ии съм болна, и заспивам и не знам още квоооо... А толко неща треа да свършааааа... и кафе нема да е зле да си направя... Дано след половин час съм почнала изложението
    nicolepcd

Незнам как се чувствам но в момента се отцепвам но един супер як сет и се предполага че ми е ок
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

Луда съм по едно момче . Всеки момент мисля за него , заспивам със мисълта за него , сънувам го , будя се със мисълта за него . Връщам се назад във времето спомням си малкото моменти които бяхме заедно , слушам сдухващи песни , плача , гадно ми е . Нон стоп е в главата ми , но няма да се получи нищо . Незнам какво да правя . Харесах го още първия път когато го видях . Не го познавах , но в последсвтие се запознахме . Излизахме в една компания . Бяхме приятели . Няколко пъти след това излязохме аз , той и едн амоя приятелка . Беше тъмно и слушахме музика . Приятелката ми ме набута до него . Неусетно той ме гушна. Седяхме така около 5 мин . Вс беше перфектно , ноо после приятелката ми светна лампата ии като ни видя и стана малко конфузно . Тъкмо си мислех , как всичко се подрежда ии има няккакъв шанс да тръгнеме и всичко се провали . Всеки ден си пишехме дълго време , но един ден не сядах на комп-а ии той ми беше писал . На следващия ден седнах иму писах , но нямаше отговор . По-късно видях , че в скайп ми е на "обмислящ пълномощно" . писах му пак , но съобщението ми не беше изпратено . Попитах един общ фр дали знае нещо . Тпй говори с него ии ми каза , че въпросното момче казало "не ми се занимава" . От тогава не съм го виждала или чувала . Мина се месец , а не го забравям , Всеки ден мисля за него , но не знам какво да мисля . Какво да правя Чувствам се като най-голямата идиотка .... живота ми напоследък е ебаси гадния :X
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Град
    видин : )
    имам проблем с клепача на окото от 3-4 дни.. ходих на лекар.. слава богу вече не ме боли, дано да се оправи и да не се задълбочи :S

Супер фен Аватара на cookie_master
    ъп за хубавата тема!
    Искам да се оплача...Писна ми да съм сама.Повечето от приятелките ми си имат гаджета..И като ги гледам ми става гадно..Толкова ли съм грозна,че никои не ме иска .
    Втория проблем е с класа ми.Когато момичетата тръгват да излизат,вместо да кажат "Айде с нас навън",ме подминават като пътен знак .И ми става ужасно гадно.Е**ти,ако не ме харесват нека ми го кажат в лицето,а не само да ме гледат и да мълчат .
    И искам да споделя,колко хубаво беше днес.И как с Б. отидохме в Ситито и пробвахме шапки,и каски <3.И после как аз съвсем случайно видях такива ризи каквито искаме и ги пробвахме и се прегръщахме пред огледалото <3 и как се смяхме после в автобуса и слушахме прекрасната песен <3.Уникален ден,поне ми се оправи настроението от тея кифли от моя клас .
    МОМИЧЕ!

Град
    Roma, Italia
    Мразя ли го или го обичам? Това ме тормози!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

ебасии мамка му дразня се! ..мн съм зле.. имаам 2 най добри приятелки..и двете си имат гаджета а аз съм сама.. еднатаа сега прекарва повече време с негоо.. ааа др-таа не се кефи мн на своетоо но се пак се обичат.. тъ.. тя мии ее най най най добрата фр.....ноо имам чувството че само и ходя по задника незнам как става така ноо тжа са ми мислите в последните дни..безхарактерна ли съм??? тва немога да разбераа ...и се дрязняяяя..как може да незнам кво права...тя е печена попирнцип обачее непрекъснатоо нарежда на всичкии иии такааа.... неискам да и казвам кво мисля щот е тъпо...ама се дразя бе хорааа... апък и ако се секарам с нея се очертава д ами е доста скъчноо ... и незнамм ..аааааааа др. ми проблем е че искам да еее лятоооооооооооооооооо това бешее от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си