- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Един експеримент
Преди време се чудих от къде се сещам една мелодия, която си тананиках и ми просветна, че е от детска песничка. Тогава изтеглих от замунда първата компилация с детски песни която ми попадна, и тя се оказа там:
http://machoka.data.bg/p/files/downl...68249/Esen.mp3
Реших, че ще напиша вариации по тази песен за 2 пиана. В момента е готово само въведението и първата вариация, и то само за едно пиано все още, но ако имате желание може да чуете и да споделите дали ви харесва като за начало и какво му трябва още евентуално. Правим уговорката, че ще звучи още едно пиано отгоре с други хармонии и това е много далеч от истината все още.
http://machoka.data.bg/p/files/downl...98851/Esen.mp3
харесва мивъпреки, че попринцип песента ми се струва тъжна...
приятни са... успокояващи
колко тъжно е мишлето(?) ?
хахах познайПървоначално написано от Kya
![]()
глобале, драматургичната линия тепърва ще се развива и ще преживее кулминацията си след още няколко вариации.
Sham-е, държи се за сега
Хубаво е (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
machok, харесва ми. ти ли свириш? справяш се доста добре. и ние си имаме пиано вкъщи (заради професията на майка) и аз си дрънкам от време на време. харесвам такава музика. : )
Той не дрънка, той е виртуоз!
*без ежене:Д
доста добре се справяПървоначално написано от Sham
АЗ дрънкам, не той
Добре е засега, нямам търпение да го чуя завършено.
Ааам, прекалено слабо се чуват високите октави, в сравнение с ниските (малеееее, забравил съм терминологията) и се чуват само акордите с лявата ръка, а линията, която държиш с дясната малко се губи.
прекрасно еИскам като я завършиш да я чуя цялата
И искам в замяна на това, което ти предложих 2-3 урока по пиано(Аз съм свирила, но като малка)
Tая песен от детската градина
![]()
Ей така тръгват слуховете за модераторкитеПървоначално написано от hottie
![]()
Шам-а е имала огромното щастие и привилегия да присъства на мой концерт, за това е пристрастна и мнението и не се зачита![]()
LizZz е как искаш да се чува, като пианото не е акордирано от години, а записа е правен с детско микрофонче за 2.40 от битака и freeware 1 мб програмка за запис на звук повече от минута![]()
к*рволяк![]()
![]()
![]()
Златните ръчички![]()
Свиркай като го завършиш, много е добро![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Олеле, смених си мнението. Записа е перфектен!![]()