- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нямам самочувствие
Ами сега не искам нещо да изглежда като оплакване обаче просто трябва да кажа на някои и вие сте единствените хора на които мога и ако можете да ми дадете някав съвет да как да се променя.Ами като цяло нямам никакво самочувствие.Като се погледна в огледалото напрао ми иде да се метна от някаде. В смисъл не сам най грозната и даже някои пат като се поопрая се хареввам малко но пак...като изляза наван и ги жидя другите направо умирам...А и жаоб6те не мога да се запознавам с хора.Много сам зле.Не знам просто как да създам добро впе4атление! А и сега сам адски притеснена.Въпреки че има много време до 15 Септември от сега се притеснявам.Искам да изглеждам добре и да направя добро впечатление обаче с моя характер съм за никъде.Моля ви давайте ми някакви съвети как да се променя и някви идея за 15 септември там като се запознаваме с другите и т.н.
shadow4e
Пиши описателни заглавия
Външния вид е лесен дрехи, грим, парфюм и си готова,
обаче характера нали знаеш вълкът козината си мени но, нрава не
за това, че не можеш да се запознаваш тва е защото си затворена вътре в теб ако седиш само у вас и не излизаш на вън и не контактуваш с хора постепено ти се затваряш вътре в тебе и те ее срам да говориш дори ако видиш човек познат гледаш да го избегнеш от притеснение дали ще те хареса как си облечена например.
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Прати снимка на ЛС, ако те е срам да я пуснеш в темата, за да видя какво ти има, че имаш толкова ниско самочувствие. И все пак, не искай другите да ти казват как да се обличаш или държиш - важно е ти да се чувстваш добре в кожата си и да бъдеш себе си.
Ако си момче-употребяваш повече алкохол
Ако си момиче-береш душа![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
дай снимка де![]()
scyLLa е напълно права!
Малко трудничко ше ти влеем самочувствие онлайн.
И все пак помисли над това, че няма как другите да те харесват,
ако ти не се харесваш и ако си в постоянен конфликт със собственото си аз.
Все пак не могат всички да притежават зашеметяваща физическа красота.Да не говорим, че самата тя, като понятие е крайно субективно нещо и всеки има своите си критерии за красиво и грозно...
Прави неща, които ти доставят удоволствие и те карат да се чувстваш добре, да изглеждаш добре заради самата себе си.
Колкото до 15-ти-просто бъди уверена, колкото и трудно да ти е.
Всичко е в твои ръце и никой друг не може да преоделее ниската ти самооценка, вместо теб.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами направи така,че да се харесаш.Прави го за СЕБЕ СИ,не за другите.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не търси тук да ти вдигнат самочувствието , защото в тоя форум е пълно само с злобни комплексарчета .
phah
ти па ко искашПървоначално написано от balon4eee
Това със снимка не става....като нямаш самочувствие, никой не може да ти го даде. Трябва да се харесаш, как може да не харесваш нищо в себе си? Нито едно нещо? нито характер, нито външен вид. Ти какво си? Безчувствено чудовище ли? Помисли си и ще откриеш много хубави твои страни, научи се да се харесваш, пък приятелите сами ще идват при теб. Никой не иска човек с ниско самочувствие до себе си. Горе главата и успех!![]()
маани тя днеска е яхнала метлатаПървоначално написано от adrlima
Момиче само трябва да се отпуснеш.Не се притеснявай,защото и аз бях като теб,но сега лесно завързвам нови познанства и приятлства.Не се отчайвай.С годинитер ще ти мине
Може да си в депресия.
Никой друг няма да може да ти повиши самочувствието.
Ако ти не се харесваш и уважаваш, никой др. няма да го направи.
И аз бях преди като теб,но се промених и аз започнах да се харесвам.Просто имай вяра в себе си.Не бъди толкова стеснителна,а за 15 септември отиди и кажи "здравейте,как сте?аз съм...приятно ми е".Не е толкова страшно
![]()
не знам как изглеждаш, НО ще ти кажа просто да се стегнеш, защото от това , което съм видяла и чула, знам, че момичета, които са мн по-умни, добре изглеждащи и т.н. от други, имат мн ниско самочувствие,породено от някакви комплекси и стремеж към усъвършенстване, така че просто започни да се харесваш, оттам и характерът ти ще стане по- добър и самата ти по- общителна и доволна![]()