.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на teenems

Почивна спирка

Здравейте в събота гледах филма Rest Stop / Почивна спирка

http://www.zamunda.net/details.php?id=125717

Искам да коментирам с някого ,който го е гледал ,защото не мога да си обясня някои работи
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен
    Струва ли си гледането? Гледам пише САЩ....
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Гледал съм го. Даже май и втора част има и нея съм гледал.
    Ама я ми го припомни малко, че от резюмето много не се сещам
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

момиче и гадже искат да отпътуват * къде беше забравих*
    на момичето по пътя обаче му се ходи до тоалетната и спират ,за да се оправи
    влиза в тоалетната ама е няква гадна и вече като излиза от нея гаджето и го няма
    има някъв извратеняк с жълт пикап ,който я преследва и иска да я убие.отхапва и от пръстите ,и я измъчва . момичето намира няква затворена в помещението с някви кофи и момичето и разказва тоя как я е измъчвал ,отхапал и е от пръстите . и накрая тая се опитва да го убие ама той се е измъкнал и не успява.нея също я нарязва и я затваря пак в тва помещение.после някво друго момиче отива в тая тоалетна и се чува някой да вика за помощ.излиза вънка и вика полицая ,отваря ама няма никой.после като излизат от тоалетната тя се показва отзад и вика "помощ"

това което не мога да си обясня е ,кой е тоя с пикапа.. и да има 2 част сега я намерих

rest stop : Don't look back
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен
    Това как искаш да си го обясниш като не го показват- гаджето не е, защото го убиват, момиче не е пък може и да е, полицая не е, онзи от караваната не е, няква нейна параноя?? Виж че си въобрази всички- момичето, полицая....

Мисля че нещо не и е наред с главата и за това гаджето я заряза и тя почна да психясва. Не бе.

Тя накрая става призрак, нали? не мога да намеря смисъла в такъв прост филм....Защо пък когато те отидоха нямаше никой на Рест Стопа, а накрая на филма бъкаше от хора?
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

еми още в началото се вижда ,че оная която Никол после намира в тоалетната я намира тоя с пикапа . тъй ,че има такъв ,просто началото май ти се губи ..

като свършва филмаи като минат имената на актьорите показват лапето с фотоапарата от караваната да снима и баща му се кара и вика ,че тва е тяхната тайна. и се вижда да заравя тоя от пикапа ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си